Pagina dedicata doar femeilor din judetul Iasi!

Vrei sa faci videochat in Iasi? Acum poti castiga peste €20.000 lunar!

Vrei sa faci videochat?

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca esti din judetul Iasi. Fie ca esti din Pascani, Targu Frumos sau Podu Iloaei, aceste randuri sunt pentru tine. Vrem sa iti explicam cat mai clar ce inseamna sa faci videochat, cum o poti face, cand poti incepe si cati bani poti castiga din asta.

Este mai simplu decat te astepti!

Totul este simplu si transparent si nu intelegem de ce multe studiouri fac lucrurile atat de complicate. Inainte sa iti spunem cum ne contactezi, haide sa lamurim ce inseamna sa faci videochat la VixenStudio:

  • sa faci videochat la VixenStudio nu inseamna prostitutie;
  • sa faci videochat la VixenStudio nu inseamna sa folosesti jucarii sexuale;
  • aici tu alegi daca vrei sa te dezbraci sau nu, daca vrei sa intri in privat sau nu;

Totul a devenit mai clar?

Acum ca am clarificat cateva aspecte importante pentru orice femeie interesata sa faca videochat, haide sa iti povestim mai multe despre acest job, si pas cu pas ce trebuie sa fac pentru a te angaja.

Ce trebuie sa tii minte?

  • cu VixenStudio castigi inca din prima zi;
  • VixenStudio este studioul numarul 1 din Iasi;
  • aici esti intre prieteni, fara penalizari sau program fix;
  • iti putem oferi plata la zi sau la 2 saptamani, tu decizi;
  • poti incepe sa faci bani chiar de azi.

Ofera o nota de la 1 la 5 studioului VixenStudio!

Rata medie de satisfactie este de 4.9 / 5. pe baza unui numar total de voturi de 5688

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează aceast studio.

Ce inseamna sa faci videochat la VixenStudio, cum se incepe si cati bani se pot castiga?

 
Este absolut normal ca in orice alt domeniu de activitate, la inceput sa castigi mai putin banuti si pe masura ce acumulezi experienta zi de zi si veniturile tale sa creasca. La fel este si in videochat! Modelele amatoare castiga mai putini bani iar cele profesioniste ajung la sume exorbitante anuale. Sa fii model de videochat nu presupune foarte multe aptitudini ci doar ai nevoie de mult calm, tenacitate si rabdare cu admiratorii tai de pe pagina ta de profil. Trebuie sa te ingrijesti zilnic de imaginea ta si mai ales trebuie sa joci rolul perfect in fata camerei astfel incat sa iti aduni multi fani fideli. 
 
Sa faci videochat la VixenStudio inseamna libertate pentru tine. Libertatea de a face ce vrea, libertate financiara si orice alta libertate iti poti tu imagina. La VixenStudio nu te penalizam daca nu vii intr-o zi la studio, si nici nu iti impunem target de atins. 
 
Daca esti din judetul Iasi, si iti doresti sa faci videochat, noi te putem ajuta. Daca vrei, putem sa iti decontam noi transportul de la tine de acasa pana la studio, sau daca vrei iti putem oferi transport gratuit. Mai mult decat atat, daca vrei iti putem oferi si cazare gratuita in Iasi, trebuie doar sa ne spui daca asta este ceva de care ai avea nevoie.
 
Chiar daca nu stii limba engleza sau esti putin timida, nu trebuie sa de descurajezi. Suntem alaturi de tine inca de la inceput si iti aratam pas cu pas ceea ce trebuie sa faci!
 
Stim ca in acest moment sunt mai multe studiouri de videochat in Iasi. Studiouri cum ar fi Heylux studio, Preziosa studio, Studio20,  insa si fiecare dintre cele enumerate vin in atentia ta cu o oferta ge angajare generoasa, insa daca ceea ce cauti tu, este flexibilitate, legalitate, intelegere, plata la zi, fara penalizari, fara program fix atunci cu siguranta VixenStudio este studioul pe care il cauti!
 
 

Tu esti urmatorul super-model VixenStudio?

In fiecare an, cautam femei in care sa investim training, dezvoltare personala si publicitate premium pe site-urile de profil pentru a le transforma in super-modele VixenStudio. In ultimii 10 ani, avem peste 20 de super-modele ce ating incasari lunare de peste €70.000, tu esti urmatorul super-model VixenStudio?

Trebuie doar sa fii ambitioasa si sa iti doresti sa faci bani, de restul de ocupam noi! Tot ce trebuie sa faci, este sa ne suni sau haide sa vorbim pe WhatsApp si sa stabilim o intalnire!

 
Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703