VIDEOCHAT DE ACASA

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca vrei sa incerci macar sa faci videochat de acasa. Iti raspundem repede si sigur: DA se poate! Nu este complicat deloc, citeste in continuare acest articol si urmeaza pasii verificati de sute de femei din Romania.

Acest articol fost citit de 420.322 ori in ultimele 12 luni.

Lista site-urilor pentru videochat de acasa

Chiar daca nu poti sau poate nu vrei sa te angajezi si sa faci videochat la un studio de videochat specializat cum este VixenStudio, nu este nici o problema!

Poti incepe sa faci videochat de acasa, chiar de pe telefon, insa in primul rand trebuie sa te inregistrezi ca model pe unul din site-urile de videochat de mai jos. Fiecare din site-urile de mai jos au propriile conditii de plata si inregistrare insa totul este foarte simplu, imediat dupa inregistrare, un consultat te va contacta pe e-mail si iti va oferi toate detaliile necesare.

Cu siguranta, o parte din site-urile de mai jos iti vor suna cunoscut. Noi iti garantam ca site-urile sunt verificate si serioase, asadar esti doar la un click distanta de a incerca macar, ce ai de pierdut?

Da click pe fiecare logo din lista de mai jos, si inregistreza-te cu adresa ta de e-mail.

Site-uri verificate pentru videochat de acasa!

Inainte sa te inregistrezi, citeste acest paragraf!

 
Majoritatea modelelor de videochat, sunt inregistrate pe mai multe site-uri pentru ca astfel sansele de a incasa cateva mii de dolari in fiecare zi cresc exponential. Iti recomandam sa incepi cu una sau doua inregistrari, apoi, dupa cateva zile, poti incerca sa iti faci conturi si pe alte site-uri. Trebuie sa le testezi pe toate – pe unele site-uri vei face multi bani, pe altele vei face mai putin, depinde de cum te vei face placuta utilizatorilor de pe acel site.
 
 

De ce am nevoie pentru inregistrare?

Este foarte simplu! Ai nevoie doar de un telefon sau calculator cu acces la Internet (insa daca citesti acest articol sigur ai aceste lucrurui deja). O adresa de e-mail la care te poti conecta si confirma inregistrare, si buletinul. Trebuie sa te verifici cu buletinul pentru ca doar asa aceste site-uri vor putea sa iti trimita banii pe care ii faci in fiecare zi/saptamana/luna.
 

Cu ce portal sa incep? Care este mai usor?

Iti recomandam sa incepi de exemplu Chaturbate, cu SexAtCams si cu OnlyFans. Dureaza maxim 10 minute sa iti faci conturi pe toate aceste 3 site-uri. Ele sunt diferite ca si public, insa iti va fi usor pentru inceput sa le manageriezi pe toate in acelasi timp.
 
Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703