Ce mi-a oferit videochatul? O viata mai buna.

Sa ai incredere in tine si sa-ti vezi de drumul tau! E sfatul pe care l-as da oricarei femei, model de videochat sau nu. Ca femeie, mereu esti supusa vorbelor. Asa e societatea asta bolnava din Romania, nu doar din Iasi. Am simtit asta cand am mers la primul studio de videochat din Iasi. Prietenii m-au exclus. Ce naivi… e drept, aveam 19 ani. La zece ani distanta, sunt mandra de realizarile mele profesionale. Sunt model de videochat In Iasi, nu-i usor sa te faci placuta mereu, insa doar cei care lucreaza in videochat indferent de tara sau oras pot sa inteleaga cu adevarat ceea ce zic. Ce puteam sa stiu eu la 19 ani? Mai nimic. Adica eram un copil cu multe vise si cam atat. Nu stiam nici cum le voi atinge, nici ce voi face, nimic. Eram intr-un grup de prieteni cu bani, nu mai faceam fata cu cheltuielile. De fapt nu eu, parintii. Asa ca am zis ca e timpul sa imi iau viata in maini si sa incep sa am banii mei.

La studioul de videochat am ajuns cu o multime de ganduri. Nu stiam care-i treaba cu videochatul, ma mai prosteam eu cu prietenul meu, dar nu era ca la videochat. Mi s-a parunt tentant ca primeam bonusul de angajare, dar si comisionul mare pe care il incasam. Ideea e ca videochatul iti  cam daposiblitatea sa ai tot ce ti-ai dori numai daca muncesti. Sa nu isi imagineze cineva ca e suficient sa deschizi camera si vin banii. Nu, trebuie sa te faci placuta, sa stii cum sa te joci cu gandurile barbatilor. Norocul meu a fost ca am gasit la studioul de videochat poate cele mai bune modele de videochat din Iasi. M-au luat sub aripa lor si au vrut sa ma invete meserie. Era firesc sa gasesc asa modele la Vixen Studio, ca doar ei au cam inventat videochatul in Iasi. Cand vrei sa fii bun in ceea ce faci, vrei sa te duci sa lucrezi la cei mai buni din domeniu, nu?

Ce mi-a oferit videochatul? O viata mai buna. Mi-am ajutat familia, mama n-a fost de acord niciodata sa fiu model de videochat. I-am zis ca asta pot sa fac ca sa raman in Iasi. A crezut ca va fi ceva de moment, poate o nebunie a varstei. Cand i-am aratat ca mi-am cumparat masina din banii mei, munciti la studioul de videochat, a inteles ca sunt serioasa in ceea ce fac si a acceptat ca acesta e drumul meu. Videochatul ofera oricarui model de videochat o sansa la o viata mai buna. Numai ca depinde de fiecare cum isi joaca acea carte.

Sunt aproape zece ani de cand am intrat in echipa Vixen Studio. N-am vrut sa plec la un alt studio de videochat din Iasi pentru ca aici mi-a fost bine de la inceput. Nu am vrut sa plec doar de dragul de a vedea cum e si la alt studio de videochat din Iasi. Chiar si dupa o perioada in care am renuntat, caci ma simteam obosita, tot la Vixen am revent. Pentru ca aici era un fel de acasa, ma stiam cu echipa. Colegele se mai schimba, insa echipa e cea care te face sa vrei sa te implici si mai mult in acest business din care faci parte. Asa a fost toata perioada de la Vixen Studio. Mereu am gasit intelegere din partea lor, nu s-a pus niciodata problema de a pleca din cauza echipei.

Daca intr-adevar vrei sa fii mandra de realizarile tale si sa ai multumirea ca ai reusit doar prin fortele proprii, e bine sa iei in calcul variata videochatului. Nu-ti poate garanta nimeni ca te vei imbogati, dar vei castiga suficient de bine incat sa nu simti ca-ti lipseste nimic din e ti-ai dori.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703