VideoChat Iasi

De Black Friday, primesti 1000 EURO bonus de angajare

 

Suntem in perioada ofertelor de nerefuzat si daca deja ti-ai cumparat multe lucruri la preturi reduse, cred ca este momentul sa si faci ceva bani in plus. Vorba aceea, nu exista sac fara fund! Cheltuim dar trebuie sa si „incasam” sa avem ce cheltui si maine!

Acestea fiind spuse, VixenStudio demareaza campania Black Friday Videochat IasiPana la finalul lunii Noiembrie, daca te angajezi la VixenStudio, poti primi bonusul de angajare 1000EURO. Fara chestii ascunse sau termeni dubiosi, e simplu, bonusul il primesti in doua transe, dupa 30 si 60 de zile de activitate. La VixenStudio bonusurile chiar se ofera!

→ Angajeaza-te Acum La VixenStudio

 

Cand spui videochat iasi, spui VixenStudio!

 

Asa este! Nu o spunem noi, o spun miile de oameni din Iasi in urma unui sondaj de opinine, pe un esantion de 10.000 de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani. La intrebarea simpla „Care este primul cuvant care va vine in minte atunci cand spuneti videochat iasi ? , mai bine de 8000 de persoane au raspuns fara ezitare VixenStudio. Motivele sunt multiple si probabil ca cele mai importante sunt multiplele bonusuri pe care le oferim tuturor angajatelor noastre.

Detinem procetul majoritar de 86% iar restul de 14% este impartit de cateva alte studiouri de videochat ce isi desfasoara activitatea atat in Iasi cat si in alte orase din tara (Bucuresti, Suceava, Bacau, etc.). Nu credem in concurenta, insa ii intelegem importanta, nu poti evolua, nu te poti dezvolta atat timp cat nu ai repere de comparatie atat inferioare cat si superioare tie. Poate nu suntem cel mai mare si profitabil videochat din Romania, insa cu siguranta suntem numarul 1 in judetul Iasi.

Alege cu cap, alege VixenStudio!

 

Acest sondaj de opinie, spune multe, despre aceasta industrie a videochatului, despre studiourile de videochat din Iasi si despre VixenStudio. Nu in ultimul rand, acest sondaj de opinie ne ajuta pe noi, sa continuam ceea ce facem, pentru ca stim ca suntem pe drumul cel bun.

Femeie, face videochat in Iasi pe o terasa in aer liber.

Mai mult decat atat, noi speram ca tie, cea ce citeste acest articol, sa iti usureze decizia de a alege studioul alaturi de care sa iti desfasori activitatea. Suntem foarte constienti ca in acest moment sunt zeci sau chiar sute de studiouri de aprtament. Studiouri neserioase ce functioneaza fara nici o baza legala, ce promit mai mult decat pot oferi in realitate. Aceste studiouri, fac asta doar pentru a te impresiona si nimic mai mult.

Practic, asta este cel mai usor, reclama abuziva si opulenta, insa chiar asta te intereseaza pe tine? Este important pentru tine acest lucru? Sau mai degraba important este ca tu sa lucrezi in conditii la cele mai inalte standarde, sa fii platita corect si inteleasa, si sa poti evolua?

Noi, cei de la VixenStudio, mizam pe faptul ca tu vei face o alegere corecta, logica si matura! Stim ca nu te vei lasa influentata de faptul ca un studio anume isi face reclama pe 10 masini parcate, sau un altul, in statiile de autobuz! Stim ca tu poti mai mult si vei alege cu cap, vei alege un studio serios, legal, ce iti ofera bonusuri reale, sustinere, cazare si transport (daca este nevoie) si nu in ultimul rand intimitate si confidentialitate, nu este asta cel mai important pentru tine?

Intimitate si „confidentialitate” in vazul lumii?

 

Intimitate si confidentialitate
Intimitate si confidentialitate VixenStudio

Suntem de mai bine de 17 ani in aceasta industrie, si da cand spui videochat iasi, spui VixenStudio. In toti acesti ani, am invatat ca multe din femeile ce ne sunt colege, doresc un grad de intimitate si confidentialitate sporita.

De aceea am incercat tot timpul sa oferim modelelor VixenStudio locuri de munca in functie de nevoile fiecareia. Nu ai cum sa oferi intimitate si confidentialitate in centrul orasului. Femeile ce au nevoie de asa ceva, nu vor agrea sa vina la studio, daca acest studio este in „gura targului”. Categoric nu, si noi stim acest lucru. La VixenStudio, avem mini-studiouri in diferite zone ale orasului Iasi si in functie de nevoile tale, poti lucra in una din acele studiouri, private, cochete, moderne, primitoare!

Punem un deosebit accent pe confidentialitate, liniste, profesionalism, seriozitate si intimitate. Daca rezonezi cu aceste valori, suntem siguri ca noi suntem studioul pe care trebuie sa il alegi si sa te angajezi astazi!

Iti oferim toata sustinerea si baza legala pentru angajare. Mai mult decat atat, iti garantam confidentialitatea si intimitatea de care ai novoie. Nu trebuie sa te simiti jenata, contacteaza-ne acum si haide sa stam de vorba. In comparatie cu alte studiouri, iti promitem ca nu te vom intimida! Vrem o discutie amicala, simpla corecta si ne dorim o colaborare ce va aduce beneficii ambelor parti implicate.

Bonus de angajare €1000, este adevarat?

 

Model VideoChat VixenStudio Incaseaza Bonusul de Angajare
Model VideoChat Iasi Incaseaza Bonusul

Este o intrebare foarte buna iar raspunsul este simplu: DA! Nu de multe ori suntem intrebati, cum de putem oferi astfel de bonusuri si de ce o facem? In linii mari, raspunsul este simplu, suntem de mai bine de 17 ani in acest domeniu de activitate, si am investit mereu in studiourile noastre, in aparatura, spatii, decor, etc. si de aceea nu suntem sufocati de chirii de zeci de mii de euro sau alte costuri pe care, orice afacere le are.

Asadar, redistribuim o parte din profit catre colegele noastre, catre tine, da, catre tine! Oferim un bonus de angajare de 1000 de EURO, oricarui model VixenStudio ce ne trece pragul si indeplineste niste conditii minime de activitate si seriozitate. Conditiile sunt de bun simt, si se refera la un numar obligatoriu de ore lucrate (320 de ore) si cunoasterea limbii engleza la nivel incepator-mediu (vorbit si scris). Asadar, primsti bonusul de 1000 de ora dupa indeplinirea celor 320 de ore lucrate la studio, cand vrei tu. Consideram, ca daca esti un model ce doreste sa se angajeze pentru a face bani, acest lucru nu va fi un impediment pentru tine, ba mai mult, va fi o motivatie, si o incasare suplimentara.

Am nevoie de ajutor la inceput?

 

Susținerea financiară pentru debutante este un alt beneficiu major pe care studioul din Iași, VixenStudio îl oferă. Dacă ai nevoie, VixenStudio te ajută cu bani pentru a-ți completa garderoba și trusa de make-up. Dacă rămâi în cadrul studioului de videochat cel puțin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastră și nu va mai trebui să le achiți. Mai mult decât atât, poți opta pentru credite fără dobândă, direct de la VixenStudio! Deoarece ne dorim ca modelele sa simtă beneficiile meseriei, după 6 luni în cadrul companiei, ele pot solicita credite, chiar de la angajator.

Nu în ultimul rând, la VixenStudio ai posibilitatea să practici videochat non-adult. Oferim modelelor posibilitatea de a face videochat non-adult, adică își pot păstra hainele pe ele, făcând apel doar la inteligență pentru a seduce membrii siteurilor de videochat, depinde doar de tine.

Așadar, dacă scopul tău este să devii o femeie de succes, independentă financiar, sigură pe ea și pe calitățile ei, dacă îți dorești să îți permiți orice extravaganță și tânjești după o viață luxuriantă, te putem ajuta să-ți împlinești toate aceste dorințe, contacteaza acum VixenStudio si angajeaza-te!

VideoChat Iasi - VixenStudio - Ce Spun Modelele Angajate?

Am cerut un feedback de la toate modelele VixenStudio, si iata ceea ce au spus acestea. Mentionam ca aceste testimoniale sunt postate pe site numai cu acordul primit in scris in prealabil de la fiecare model VixenStudio. Pe aceasta pagina vezti putea citi ultimele 6 testimoniale, insa oricand doriti pe puteti citit pe toate in pagina de testimoniale videchat.

Suntem siguri ca va veti regasi macar in una din povestile pe care le veti citi, si asta nu trebuie sa fie decat o alta confirmare ca VixenStudio este alegerea corecta si garantia succesului dumneavastra!

OSIM (M 2010 05386) ©  VixenStudio | Termeni si conditii

WhatsApp
Ai intrebari, nelamuriri?
Buna, as avea cateva intrebari daca se poate? Haide sa vorbim pe WhatsApp!