Acces direct la Vulpita noastra

Cand isteria unor persoanje aparute de nicaieri devine nationala, si imaginatia noastra capata noi dimensiuni, asa incat evident ca ne-a trecut prin minte sa vorbim si noi despre vulpita noastra, daca tot e la moda Vulpita. Doar ca vulpita noastra nu merge la Acces direct, nu e vedeta peste noapte, cantareata, artista sau mai stim noi ce alte calitati care te-ar face sa te rusinezi in fata celor care pe bune sunt artisti. „Și ghici ce?”, am putea continua… e și mai erotica decat Vulpița care a apărut de nicaieri pe la tv si a luat mintile oamenilor. Vulpita Vixen Studio e fermecatoare, nicidecum o oarecare și e sireata din cale-afara, in sensul ca stie ea cum sa faca niste tumbe pentru a obtine absolut tot ce si-a propus. Nu duce lipsa de farmece si e chiar dragalasa.

Asa ca ne-am cam crispat cand am vazut Vulpita de la televizor pentru ca n-are nimic din vulpita noastra. Nici stil, nici feminitate, nimic. Si daca ne punem imaginatia sa zburde, s-ar putea sa ne dam seama ca nu stie nici prea bine sa manuiasca… ne-ntelegeti voi. Vulpita a devenit un personaj cunoscut inclusiv pe internet. Puterea televiziunii nu se va risipi nicicand, din cate ne dam seama, iar genul acesta de povesti in care li se schimba destinul unor no-name-uri nu ne mai surprinde.

Vulpita Vixen Studio nu e doar un logo, ci e imaginea idealizata a modelului de videochat Vixen Studio pentru ca intuneste toate aspectele mai sus mentionate. Ne invatam modelele de videochat sa fie ca vulpita din poveste, doar ca vulpita noastra chiar ajunge la strugurii pe care si-i doreste pentru ca stie exact ce sa faca pentru ca dorintele sa-i devina realitate. Vulpita Vixen Studio e cocheta, stapaneste perfect arta senzualitatii, stie cum sa se alinte in fata barbatilor care vor sa-i poarte în zona placerii.

E o actrita desavarsita prin fiecare rol pe care-l interpreteaza in fata camerei web de la studioul de videochat, asa ca daca tu simti ca ai macar cateva dintre aceste calitati, chiar ne-ar prinde bine sa ne dai de stire. Vrem sa fii vulpita noastra adorata de barbatii de peste tot din lume, barbati care nu-ti vor promite luna de pe cer, dar te vor umple de… bani! Ii lasam pe altii sa te umple cu altceva. :)))

Si cum noua ne cam place sa lungum vorba, totusi, n-am vrea sa fim prea laudarosi cu vulpitele noastre, ci doar sa starnim ceva intriga și pofte in imaginatia barbatilor și curiozitate in randul femeilor care de multe ori s-au intrebat „oare cum ar fi daca as fi model de videochat?”. Daca va spunem ca ar fi tare misto, ati spune ca suntem subiectivi, asa ca mai degraba v-asteptam la Vixen Studio pentru a experimenta aventura vietii voastre. E de bine, credeti-ne, vulpitelor! Lasati inspidele sa faca altceva, locul vostru e in mijlocul reflectoarelor imaginare care scot din voi latura artistica prea putin exploatata de minti timide.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703