Adina, 31 de ani, Iasi

„Simțeam că aveam nevoie de o provocare nouă, profesional vorbind. Deja lucram de vreo 5 ani la o firmă de consultanță, mi-era ok, câștigam vreo 1000 de euro pe lună, dar eu voiam mai mult de la mine, mai ales financiar. Chiar simțeam că trebuie să încerc orice, mai ales că eram fără obligații, n-aveam copil, soț, iubit.

Așa că am început chiar cu foarte multă încredere activitatea la Vixen Studio pentru că știam că vreau să fac bani. Lucrasem mult timp pe fonduri europene, așa că voiam o afacee, dar n-aveam acei bani de care aveam nevoie la început. Și așa am decis că un loc de munca in videochat mă poate ajuta. Serioasă și responsabilă eram, aveam fler, știam eu cum e cu comunicarea, cu vrăjeala, și chiar mi-a fost de folos. Evident că sunt cea de azi și datorită suportului pe care echipa Vixen Studio mi l-a oferit în tot acest timp, suport pentru care le sunt recunoscătoare!”,

1 comentariu la “Adina, 31 de ani, Iasi”

  • Andra P
    13/01/2020 at 5:41 pm

    Buna, numele meu este Andra ,As vrea sa lucrez la voi , dar imi e putin teama sa renunt la jobul actual. Cat de rapid ajunge un model de videochat fara experienta sa culeaga roadele. Unde e situat locul de munca din Iasi?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703