Alexandra, 35 de ani

„Am avut mai multe locuri de muncă în Iasi până să plec cu familia în Norvegia. Soțul era deja acolo de vreo trei ani, eu și copiii am ajuns mai târziu, însă mi-am dat seama după vreo nouă luni de stat acasă că nu s-a întâmplat nimic din ceea ce ne-am propus, că totul era mai greu decât ne-am fi imaginat. Aveam 32 de ani atunci, doi copii de 5 și 7 ani. Am fost nevoită să mă întorc în țară și să rezolv niște probleme, dar nu aveam unde să stau, iar cu banii eram oricum la limită. Nu mi-am propus să stau mai mult de trei luni, dar depindeam de instituții, așa că am fost nevoită să-mi prelungesc șederea aici.

Au intervent certurile din cauza lipsei banilor, a faptului că acolo nu avea cine să aibă grijă de copii, așa că eu, fiind aici, în Iasi, am zis că n-am altă soluție rapidă decât să fac videochat. Am discutat în prealabil cu soțul, m-a sprijinit surprinzător, dar n-aveam încotro. Am mers la Vixen Studio convinsă fiind de recomandările favorabile, dar și după ce văzusem un anunț pe www.anuntuldeiasi.ro.

Vixen Studio mi-a oferit cazare gratuită, bonus de angajare de 1000 de euro și un comision de măcar 50% din venituri. Mi-au venit mănușă banii aceștia. Așa că mi-a fost greu să mă întorc în Norvegia când am văzut cî încep să câștig și 3000 de euro pe lună. Mi-am adus copiii aici, înapoi în Iasi, m-am gândit că putem avea o viață mult mai bună chiar aici. Acum eram eu cea care muncea și aducea mai mulți bani în casă, bani pe care nu i-aș fi câștigat cu siguranță acolo. N-a fost chiar ușor, mai ales la început, când aveam fel și fel de gânduri. Dar m-am obișnuit.

Mi-am dat seama că e pentru binele nostru, că așa aș putea chiar să fac un credit pentru o casă pentru a fi model de videochat înseamnă un contract de munca foarte bun, care e acceptat de orice bancă. La Vixen Studio mi-am regăsit liniștea și mi-am întregit familia după atâția ani. Viața te poate duce unde nu te aștepți, mi-e groază să îmi amintesc acum de cum căutam locul de muncă potrivit prin fel și fel de anunțuri de angajare. Anunțul de pe www.nuntuldeiasi.ro chiar a picat la fix și mi-a arătt că se poate!”, Alexandra, 35 de ani

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703