Alice: „Vixen e cecul meu pe care eu scriu suma pe care vreau sa o incasez!”

Alice este o excentrica prin definitie. De cum o vezi, tatuata si cu parul ei scurt, mereu ravasit, zici ca e acea femeie rebela pentru care tot ce e in jur e banal. Din vremea liceului a fost asa și a crezut ca odata ce va ajunge „om mare” va fi altfel, insa normalitatea o plictiseste. Asa si-a castigat popularitatea pe oriunde a ajuns, N-aveai cum sa nu o remarci. Mama singura, mereu a vazut cum intorcea capete atunci cand pleca de la sedintele cu parintii. A ramas cu un copil dupa ce sotul ei a decedat intr-un accident cu masina pe cand ea avea numai 19 ani. N-aveau nici macar un an de casatorie și a ramas vaduva si cu un copil in pantece. De lucrat, nu lucrase. S-a concentrat sa isi termine studiile pentru ca stia ca viata ei va fi alaturi de B., cel care, la cat de muncitor era, nici n-ar fi acceptat sa vada cum ea ajunge sa lucreze pana la epuizare pentru doar cativa bani. Nu erau bogati, dar aveau un trai suficient de bun pentru a nu le lipsi nimic. Vestea ca vor fi parinti i-a gasit foarte fericiti, insa a fost umbrita la scrt timp dupa din cauza anuntului dintr-o noapte. O voce rece ii spunea ca e chemata sa identifice un cadavru, pe al lui B. Atunci, sub impactul socului, a fost la un pas sa piarda sarcina. Dumnezeu i-a aratat ca o iubeste si i-a zis ca nu o lasa singura. Totusi, sarcina a avut complicatii si, in final, copil s-a nascut cu o afectiune ce va trebui supravegheata pe tot parcursul vietii. De atunci, toata atentia i-a fost asupra copilului. O buna perioada de timp au avut din ce sa se descurce pentru ca incasase o suma destul de generoasa in urma accidentului, sub forma de despagubiri. Dar copilul avea nevoie de o anume alimentație, de medicamente, de un tratament cu totul aparte și de supraveghere permanenta, daca s-ar fi putut. Cand a simtit ca banii se tot duc, Alice a fost nevoita sa se gandeasca serios la ce va face pentru a se intretine. Avea aproape 24 ani, dar viata i-a aratat ca poate fi mai matura decat multe alte tinere de varsta ei.

„Nevoia m-a fortat sa pun mana pe telefon si sa imi programez un interviu la Vixen. Stiam ce este videochatul pentru ca sotul meu chiar a incercat la un moment dat sa dezvolte o afacere de genul. De asta nici nu am fost nevoita sa muncesc sau nu s-a pus vreo clipa problema sa muncesc si eu . Stiam ca banii vin. Dar nu m-am gandit ca din cea care era sotia proprietarului de videochat voi ajunge sa fiu model de videochat si nu la mine, ci la alticineva. Bine, aici, tot un fel de sef al tau esti pentru ca oricum iti faci singura programul, lucrezi cate ore vrei, in functie de cati bani vrei sa faci. Am ales Vixen Studio pentru ca aveam nevoie si de o garantie, iar vechimea pe care studioul o are era garantia de maxima seriozitate si discretie. Nu m-am inselat. In toata aceasta perioada, n-am avut deloc probleme, iar cel mai mult mi-a placut ca a fost extrem de corecti de fiecare data. In timp, am auns sa ma imprietenesc cu colegele, suntem ca o familie. Cand vin la Vixen, uit de problemele mele, e ca o relaxare pentru mine. Lucrez si part-time, dar si full time. Depinde de cati bani am nevoie.  Da, ne-am mutat de la Vaslui in Iasi si pentru ca aici sunt mereu medici extraordinar de buni in caz ca am nevoie și e altceva. Prioritare sunt toate cele de care are nevoie copilul pentru a fi in regula. Au fost spitalizari in care a trebui sa am mii de euro de dat imediat, daca nu as fi fost model de videochat si as fi stat pe un salariu de 2500 lei pe luna in cel mai bun caz, ce as fi facut? Viata lui nu are pret si orice ar spune cei care stiu ca sunt model de videochat chiar nu conteaza atat timp cat eu sunt linistita si stiu ca imi pot strange in brate puiul. Vixen e cecul meu pe care eu scriu suma pe care vreau sa o incasez!”, mărturiseste Alice.

Alice, 26 de ani, Vaslui

2 comentarii la “Alice: „Vixen e cecul meu pe care eu scriu suma pe care vreau sa o incasez!””

  • Ada J
    29/01/2020 at 12:18 pm

    Care venitul mediu al unui model de videochat la Iasi in prima luna de angajare?

  • Dana L
    29/01/2020 at 12:29 pm

    Buna ziua . Numele meu este Dana , sunt interesata de un job part-time in Suceava.Care este programul de lucru pt tura de dupa-amiaza?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703