Alina, 25 de ani, Iasi

„Credeam că totul e o joacă în videochat, dar nu e chiar așa… adică, nu știu, mie mi-a fost greu la început, însă n-am vrut nici să plec din țară, nici să mă întorc acasă, la sat. Venisem în Iasi să am o viață mai bună și nu aveam voie să eșuez. Așa că am făcut ce am crezut eu că e mai bine, mai ales că aveam și o vârstă la care se acceptau nebuniile.

La 21 de ani aveam un loc de munca sigur, eram model de videochat, făceam niște cursuri de cosmetică, de dezvoltare personală, de orice, adică eu chiar voiam să fc ceva și pentru mine. Dar m-am obișnuit la Vixen Studio, am devenit din ce în ce mai serioasă și așa a trecut timpul… după 4 ani, cea mai mare mulțumire e că eu îmi întrețin familia, părinții și pe cei trei frați, iar aici, în Iasi, am reușit să-mi fac un rost al meu.”,

1 comentariu la “Alina, 25 de ani, Iasi”

  • Raluca P
    13/01/2020 at 5:34 pm

    Salut , numele meu este Raluca , am lucrat la un videochat in Iasi anul trecut , a trebui sa ma opresc o perioada din motive persoane, acum doresc sa-mi reiau activitatea .Care este la voi conditia pentru bonusul de angajare?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703