Alina, 25 de ani, Iasi

„M-am tot gândit și răzgândit. Aveam în minte treaba aia cu ce-o să zică lumea dacă află că sunt model de videochat, dar la un moment dat, când ajungi într-o mare cumpănă, nu îți mai stă mintea la ce zice lumea și faci ce crezi că e mai bine pentru tine. Așa a fost în crezul meu. La 20 de ani am trecut printr-o mare cumpănă și am avut nevoie urgentă de bani. Am apelat la videochat și din disperare am ajuns să fac și 4000 de euro pe lună, bani fără de care azi n-ar fi fost totul în regulă… sunt deja 4 ani de când sunt model de videochat, de vreo doi ani la Vixen Studio.

Când am văzut că fac bani, n-am mai renunțat și am mers înainte cu cariera de model de videochat. Dacă la celălalt videochat nu m-a interesat să am vreo carte de muncă, preferam ca banii aceia să-i folosesc pentru ce aveam nevoie atunci. Dar la Vixen Studio, de la interviul de angajare mi s-a spus că nu se pune problema de a nu avea carte de muncă. Atunci am înțeles că la Vixen Studio voi avea posibilitatea de a-mi lua, poate, un credit pentru casă, mai ales că am trecut cu bine peste impasul de care aminteam… impas care m-a forțat să devin model de videochat. Poate că mulți iar se gândesc că am ales varianta cea mai simplă, dar acestora le-aș spune să se apuce și ei de videochat, să vadă dacă e așa simplu.

Oricum, îi las pe ei să se uite după anunturi de angajare și să vadă cât de „usor” se găsește un loc de muncă care să nu îi facă să se târâie financiar de la o lună la alta… Ideea e că după un an în care eram deja model de videochat la Vixen Studio, un loc de muncă unde cartea de muncă a fost întotdeauna la zi, am mers la bancă și am putut lua creditul pentru casă. Azi, când vă povestesc toate astea, stau chiar în fața șemineului din living, cu o cană de ceai în mână și mă gândesc cu ce mă va provoca ziua de lucru de mâine de la Vixen Studio… căci da, nicio zi nu seamănă una cu alta. La 25 de ani sunt o femeie împlinită, nu doar o femeie independentă financiar.”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703