Am incasat 1000 de euro doar pentru a-mi provoca durere!

Videochatul e si despre „pana unde poti merge” tu, ca model de videochat, caci despre mintea clientilor de videochat ne-am convins ca n-are limite. Oamenii vin cu provocari, creierul genereaza uneori chiar si chestii neinchipuite, iar asta e pentru ca niciodata n-avem de unde sti cate frustrari sau ce ganduri perverse se ascund chiar si in spatele celui mai linistit individ. Videochatul este si despre durere.
Da, intalnesti indivizi care-ti pot cere sa-ti provoci durere pentru ca ei sa simta placere. Evident ca in jocurile erotice pe care toti le practicam, mereu durerea se transforma in placere in timpul unei partide de sex, iar noi stim ca asa e pentru ca toti am trecut prin asta.

Totusi, in cazul sexului „live”, nu prea-ti vine sa iti provoci singura durere, ci partenerul e cel care te stapaneste si te face sa urli atat de durere, cat si de placere. In videochat intervine, in schimb, rolul, adica joaca. Iar tu trebuie sa alegi daca poti sau nu duce la indeplinire rolul pe care clientul ti-o cere. Avantajul, in videochat, este ca modelul de videochat poate oricand sa spuna „stop joc”, chiar daca exista riscul sa piarda bani frumosi.

E incredibil cate magarii sunt in stare unii sa ceara, iar asta nu e de ici de colo. Vedem la tv tot felul de situatii care ne ingrozesc, comportamente diabolice care savarsesc tot felul de fapte, asa e si in videochat… nu ai de unde sti daca acela cu care ai intrat intr-o discutie e sau nu un om misto, iar cum majoritatea intra pe canalele de videochat pentru a-si satisface o nevoie sau o fantezie. Si nu trebuie sa va mire cand unii se vor excita daca va umilesc sau va cer sa simtiti durere. E modul prin care ei cred ca pot domina, ca sunt puternici, tari, dominatori…

„Initial, am crezut ca glumeste. A inceput ca o gluma, mi-a zis sa ma pisc de cani cat pot eu de tare. Iti dai seama ca n-am facut mare lucru. N-aveam clipsuri, am improvizat cu niste carlige, asta dupa alte cateva discutii. La un moment dat, mi-a zis ca vrea sa vada cum ma invinetesc. N-ai cum sa mimezi vanataia instanta, de vreo doua ori am apelat la un machiaj profi si am reusit sa duc in eroare. De fapt, aia a si fost ideea mea… sa dau impresia ca eu chiar ma lovesc, ca ma fac sa sufar, dar am zis ca eu am o carne mai tare si ca efectele se vad a doua zi. Asa l-am dus in eroare cu vanataile, a trebuit sa invat, in schimb, sa mimez durerea si sa ma prefac ca eu chiar imi fac rau.

Ma gandeam ca imi va cere sa folosesc si cine stie ce arma alba, vreo lama, dar stiam ca acolo ma opresc orice ar fi. Cel mai mult mi-a dat 1000 de euro doar pentru a ma vedea vanata pe corp, voia sa ma pisc cat pot de tare, sa ma musc ca si cum el ar fi facut asta. Cand am vazut banii, radeam. Stiam ca am reusit. Dar si-au spus cuvantul si cei 6 ani de videochat pe care ii am. Nu stiu cum ar fi fost daca eram la inceput. Chiar daca cei de la Vixen Studoio te invata, la inceput, trucuri, ai mereu suportul lor, nu stii cum reactionezi cand ti se cere ceva ce nu ti-ar fi trecut prin minte. De asta e bine sa fii si spontana, dar sa si tragi cat mai mult de timp pana gasesti solutia care sa-ti convina tie. Eu am vrut cei 1000 de euro de la el!”, marturiseste M., model de videochat la Vixen Studio.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703