Ana, 24 de ani, Iasi

„Lucram la o cafenea din Iasi, studentă fiind, însă banii parcă nu-mi ajungeau niciodată, mai ales că aveam un grup de prieteni care ieșea des în oraș. Nu mai făceam față, așa că nah, pe lângă job, am început să ies cu bărbați mai în vârstă, mulți însurați, poate-poate primeam ceva bani sau cadouri. N-am putut face asta decât vreo două luni, până când una dintre prietene mi-a zis că s-a apucat de videochat iasi. Și că avea deja rezultate frumoase.

M-a tentat, ce să zic…așa că am zis să mă programeze și pe mine la un interviu la studioul de videochat la care ea este angajată. Așa am ajuns la Vixen Studio. Evident, la scurt timp după, am renunțat la jobul de la cafenea, iar locul meu de muncă a devenit Vixen Studio. E altfel totul acum. Am bani, îmi place viața pe care o duc, iar totul e în avantajul meu.”, Ana, 24 de ani, Iasi

1 comentariu la “Ana, 24 de ani, Iasi”

  • Julia P
    13/01/2020 at 9:06 am

    Neata.Sunt tentata de o cariera in videochat ,auzind auzit ca se fac bani frumosi. Inteleg perfect limba engleza , o pot vorbi , insa ima descurc mai greu cu scrisul.Care sunt sansele de reusita ?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703