Ana, 27 de ani, Iasi

„Eram angajată la bancă în momentul în care am zis că aș putea face videochat de acasă pentru că eu de acasă am început cu videochatul, ajutată fiind de prietena mea, care fusese model de videochat și acum lucra de acasă. Așa că știam foarte bine ce condiții trebuie să îndeplinești dacă vrei un credit imobiliar. O ajutasem și pe prietena mea, atunci am văzut, de fapt, că faci bani din videochat și pe cartea de munca ai niște venituri foarte bune, care îți permit să iei mai mulți bani chiar în termen mai scurt de rambursare. Ea a fost exemplu că se poate, iar atunci când am văzut asta, am zis să încep și eu așa, de acasă, să văd mai întâi dacă m-aș pricepe.

Totuși, bani am început să fac în momentul în care m-am angajat la Vixen Studio. Eram în Iasi de câțiva ani, stăteam în chirie, vedeam cât e o rată la un apartament și cât e chiria mea pe lună, așa că am zis că e timpul să fac o schimbare, mai ales că salariul meu de la bancă era de vreo 1700 de lei la acel moment. Mă săturasem să mă întrețină părinții, noroc că ei lucrau în străinătate… și uite așa am ajuns ca și eu, în vreo opt luni de când eram model de videochat la Vixen Studio, să pot să îmi iau un credit pentru un apartament. Ce e diferit?

Mă simt altfel… adică mă simt foarte bine că nu mai depind de ai mei cu banii, că am un loc de munca la care vin cu drag, unde eu sunt cea care își face programul. Chiar cred că sunt momente în viață în care trebuie să alegem pentru noi, să nu mai stăm să vedem ce zic oamenii și să ne pese de noi mai mult pentru că nimănui nu-i pasă să vadă câte anunturi de angajare ai bifat într-o lună sau la câte interviu de angajare ai ajuns.”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703