Ana, 28 de ani, Iasi

„E adevărat că am vrut bani. Nevoia de bani m-a împins să mă duc la un interviu de angajare la mai multe studiouri de videochat din Iasi, dar am rămas la Vixen Studio dintr-un simplu motiv: mi-au părut oameni. E greu să simți că poți avea încredere în niște oameni pe care de-abia îi cunoști, dar eu am simțit că aparțin acelui loc. Ce a făcut Vixen Studio pentru mine? M-a modelat, adică m-a făcut să înțeleg că în viață, chiar poți avea totul dacă îți dorești asta. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am azi: mașina, casa, afacerea, toate sunt din banii din videochat. Sunt 8 ani de când sunt model de videochat iasi și e foarte important să știi și cum să cheltui banii pe care îi faci. Pentru că „mirajul” te poate fura…”,

3 comentarii la “Ana, 28 de ani, Iasi”

 • Gina V
  14/01/2020 at 5:34 pm

  Buna, locuiesc in Iasi , am varsta de 19 ani , lucrez la un restaurant in Iasi , dar dupa sarbatorile de iarna veniturile s-au micsorat . Cum sunt incasarile pe perioada iernii la voi?

 • Anca U
  14/01/2020 at 5:39 pm

  Buna seara , am incercat sa ma angajez la Amazon , insa cerintele lor erau sa vorbesc fluent inca 2 limbi strane in afara de cea nativa. Ce fel de csunostinte am nevoie pentru a obtine locul de munca la voi?

 • Ioana B
  14/01/2020 at 5:43 pm

  Nu am fost niciodata in fata unei camere de luat vederi . Ce senzatie traiesc modele de videochat la prima experienta?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703