Anca, 27 de ani, Iasi

„N-am crescut într-o familie cu bani, dar nu pot să mă plâng că mi-a lipsit ceva, chiar dacă ai mei au divorțat. Mama a plecat în Spania când aveam 17 ani, a fost dificil, dar așa au fost vremurile. Eu n-am urmat un liceu bun în Iasi, nu prea m-am dat în vânt după școală, iar după, am urmat o postliceală, dar și câteva cursuri de perfecționare. Stăteam prost cu banii, un loc de munca stabil nu prea găseam, așa că mi-a venit în minte ideea de a face videochat. Nu mi se părea greu, dar mi-am dat seama că nu e chiar așa de-abia în momentul în care am devenit model de videochat.

Eram și un pic mai plinuță, nu mi-am imaginat că pot fi vreo bombă în videochat. Am început la un alt studio de videochat din Iasi, la Vixen Studio m-am „transferat” la ceva timp după, când am văzut că sunt furată la bani la studioul la care lucram. Dar mai ales, când mi-am dat seama că nu am contract de munca legal. Știam despre Vixen Studio, dar nu știu de ce am ezitat. Tot vedeam pe www.anuntuldeiasi.ro fel și fel de oferte, așa că nu le-am crezut. Mi se păreau imposibile, nu credeam că într-adevăr poți face acei bani la un studio de videochat mare. Dar m-am înșelat, din păcate… și mi-am dovedit singură că e chiar posibil. Pentru mine, mutarea la Vixen Studio mi-a adus bani, în primul rând, bani cu care mi-am făcut prima operație prin care am mi slăbit binișor.

După, am cunoscut un tip care a început să mă întrețină, doar că mereu am fost o tipă independentă financiar și n-am vrut să nu am nimic al meu în caz că ar fi vrut să plece… așa că am continuat cu videochatul, mi-am făcut chiar și un credit ipotecar cu contractul de muncă de la Vixen Studio pentru că banca mi-a acordat un credit destul de ok ca valoarea, având veniturile foarte bune de la studioul de videochat.

La videochat am renunțat între timp, dar am renunțat când am avut afacerea mea. Am știut să profit de banii câștigați și să nu îi irosesc aiurea. Poate că asta ar trebui, de fapt, să învețe unele fete care sunt modele de videochat… să învețe să își facă un rost, nu neapărat să traiască clipa și gata. Să se gândească serios la ceea ce urmează să facă, să profite de banii pe care îi câștigă. Nu că n-ar putea face videochat la nesfârșit, dar poate vor și altceva de la viață, la un moment dat.”, Anca, 27 de ani, Iasi

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703