Anca, 35 de ani, Iasi

„Mulți cred că videochatul e o activitate pe care o fac studentele, dar nu… poate că la ele e o chestie așa, de tranziție, dar cu cât te apuci mai târziu de vdeochat, cu atât știi mai bine ce urmărești. Eu am devenit model de vidochat la 32 de ani, după ce am născut și am terminat concediul de maternitate. N-am vrut să mai revin la un loc de munca unde câștigam 1800 de lei pe lună. Cât am stat acasă cu copilul, am putut să mă documentez despre videochat, despre ce ar trebui să fac, iar după o discuție cu soțul, am decis amandoi că așa e cel mai bine pentru familia noastră.

Am ajuns cu multe emoții la un interviu de angajare la Vixen Studio, recunosc că am ales cu mare grijă studioul de videochat pentru că aveam nevoie de confidențalitate și discreție, dar și de un loc de muncă legal, cu carte de muncă, mai alescă deja ne gândeam cam cum ar fi să nu mai stăm în chirie, ci să ne permitem un credit pentru casă. Aveam nevoie de un loc de muncă care să-mi ofere stabilitate, dar ce loc de muncă e stabil azi?

Dar aveam nevoie de un loc de muncă unde să pot să știu că muncesc pe bani frumoși, iar pentru 2000-3000 de euro pe lună, bani pe care îi câștig constant din videochat, chiar puteam să visez. Azi sunt convinsă că a fost cea mai bună schimbare de direcție, dacă pot spune așa, mai ales că avem deja un an de când suntem în casa noastră, un apartament cchet pe care l-am cumpărat prin credit ipotecar luat de la bancă după vreo 9 luni în care eram deja model de videochat la Vixen Studio. După ce ani la rând ne refuzaseră băncile pentru că avem veniturile prea mici, acum un an, băncile ne acordau creditul imobiliar mult dorit! Ce poate fi mai frumos?”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703