Andreea, 29 de ani, Iasi

„Crezi că eu nu am auzit vorbe? Eh, cum să nu… evident că multă lume se întreabă de unde banii, mai ales din invidie, nu din prea multă curiozitate. Oricum nu cred că eu am și un alt job, iar locul de muncă de la Vixen a fost part time vreun an, până când mi-am dat seama că pe cartea de muncă de la Vixen Studio aveam un venit mai mare decât la locul de muncă obișnuit și, practic, mi-am luat un credit pentru casă cu veniturile de la Vixen Studio.

Am fost eligibilă la bancă iar acela a fost momentul în care mi-am zis că mai degrabă rămân full time la Vixen Studio. E adevărat, aveam nevoie de bani mai mulți pentru rată, pentru cheltuieli, mobilier și altele. Dar nu regret pentru că practic am putut să-mi văd împlinite niște dorințe la care doar mă gândeam că s-ar putea întâmpla. Cum e viața mea acum, de când sunt la Vixen Studio? Faină, mișto rău de tot mai ales că am un loc de munca unde atmosfera e una relaxantă, nu te bate nimeni la cap, cu timpul am învățat și tehnicile de care ai nevoie în vdeochat dacă vrei să fii fată isteață.

Viața mea? Viața mea e între familie, căci da, asta nu m-a împiedicat să am o viață de familie armonioasă, locul de muncă de la Vixen Studio, vacanțe și alte planuri. Am cam tot ce mi-aș putea dori, mi-e milă sincer de cele care trec pe lângă anunțurile de angajare de la videochat crezând că nu e pentru ele, dar mă bucur că eu nu mai sunt nevoită de multă vreme să caut prin anunturi de angajare acel loc de muncă care să mă mulțumească pe deplin. Nu mai caut pentru că l-am găsit!”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703