Angajare studio de videochat: cum decurge un interviu?

Inainte sa ne angajam undeva, indiferent de domeniul in care am activa zilnic profesional, mai intai de toate trebuie sa trecem peste cateva probe de foc, interviul de angajare fiind principala dintre ele. In cazul in care doresti sa te angajezi ca si model de videochat, interviul de angajare este total diferit fata de cel din oricare alt domeniu de activitate si tocmai de aceea este indicat sa cunosti macar cateva dintre intrebarile care ti se vor pune la studio.

Multe modele de videochat inainte de a se angaja, prefera sa se informeze in prealabil despre ce presupune un interviu de angajare la un studio de videochat profesional sau la unul amator, dand un simplu search pe Google. In videochat interviul de angajare este total diferit datorita faptului ca aici vorbesti cu angajatorul tau exact la fel cum vorbesti si cu prietenii tai, fara secrete, fara conspiratii de nici un fel si clar fara minciuni.

Totusi, daca vrei sa stii cum sa te prezinti cel mai bine la un interviu de angajare la un studio de videochat indiferent daca acesta este amator sau profesional in fata viitorului tau sef, poti citi sfaturile si recomandarile de mai jos –

Cum decurge in mod normal un interviu la un studio de videochat?!

In general, atunci cand mergi sa te angajezi la un studio de videochat nu ai nevoie de foarte multe informatii deoarece cei de acolo te vor informa in legatura cu orice. Interviul de angajare la un studio de videochat profesional sau amator este foarte simplu si consta de fapt intr-o conversatie purtata de catre angajator si de catre viitorul model. Interviul de angajare este de fapt ca o intalnire la o cafea in care tu ca si viitor model de videochat vei discuta cu managerul studioului, aceasta prezentandu-ti avantajele, dezavantajele si banii pe care ii vei castiga daca te angajezi acolo.

De asemenea, acesta este momentul in care vei afla si despre programul tau de lucru, in mod normal acesta fiind flexibil. La interviu vei cunoaste toata echipa tehnica, toate colegele tale si toate trainerele care te vor pregati si ti se va spune inca de prima data ca daca vrei sa ajungi un model de videochat de top, trebuie sa muncesti foarte mult pentru a ajunge la aceste rezultate.

Interviul de angajare la un studio de videochat nu include clasicele intrebari!

De obicei, suntem deja obisnuiti ca atunci cand mergem la un interviu de angajare sa raspundem la intrebari de genul – unde te vezi in viitor, cu ce poti ajuta firma noastra?! etc Interviul de angajare ca si model de videochat vine ca un ajutor pentru modele si nu include nici una dintre clasicele intrebari, discutia purtandu-se in stil pur prietenesc, fara intrebari ambigue sau capcane de orice fel.

De asemenea, in functie de fiecare studio de videochat in parte, indiferent daca acesta este in tara sau in strainatate, indiferent de platformele pe care o sa lucrati, chiar la interviul de angajare o sa vi se spuna ca primiti cadou din partea studioului un bonus de bun venit dar pe parcursul timpului in care veti activa acolo ca si model puteti beneficia si de bonusuri de recrutare, de performanta, de fidelitate etc Toate aceste bonusuri vin de fapt ca un ajutor la salariul fix pe care il are orice model de videochat, alaturi de comisioanele primite din conversatiile purtate cu membrii fideli de pe paginile de profil a fiecarui model in parte.

Asadar, poti indrazni si tu sa ne faci o vizita la VixenStudio din Iasi sau din Suceava, fara sa iti fie frica de interviul de angajare. Aici suntem o echipa profesionala, o familie in care te asteptam si pe tine daca vrei sa iti cladesti un viitor in cariera videochatului.

Cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu le recomanda modelelor de videochat sa nu se intereseze de pe internet despre cum decurge un interviu de angajare in acest domeniu, ci mai bine sa se prezinte direct la sediul studiourilor unde vor primi toate informatiile necesare si vor afla tot ce trebuie despre cariera de model de videochat. Te asteptam si pe tine cu drag in echipa noastra! Nu mai ezita si vino acum!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703