Arta senzualitatii, explicata in videochat prin rolul curtezanei

A trecut vremea în care se spunea doar despre barbati ca sunt cu mintea numai la sex si ca femeile, aceste fiinte pure si neprihanite, se gandesc la cu totul si cu totul alteva. Gresit! Atat femeile, cat si barbatii au fantezii sexuale, doar ca unii au mai mult tupeu in a le spune sau chiar cere. In videochat, femeile au posibilitatea de a da frau liber imaginatiei si de a face fix acele fantezii sexuale dupa care tanjesc.

Nimeni nu-si va da seama ca-i fantezia ta pentru ca orice model de videochat stie cum sa-l aduca pe clientul de videochat iasi in acel punct in care el chiar sa creada ca e cel care dicteaza. Sunt atat de multe site-uri provocatoare, in care se vorbeste deschis despre fanteziile sexuale care nu trebuie sa condimenteze doar viata de cuplu. Iar asta pentru simplul fapt ca fanteziile sexuale duc la excitatie intr-un mod placut si intim.

Rolul curtezanei e des intalnit in videochat pentru ca asta ii permite modelului de videochat sa ceara barbatilor tot felul de scenarii, iar barbatilor, oricat de barbati s-ar crede, le place sa fie si dominati, mai ales in intimitate, acolo unde nu ii vede nimeni. Bine, ideea e următoarea… curtezana din videochat este acea femeie care face pe placul barbatilor in schimbul banilor.

Deseori, modelele de videochat care pretind a fi „zeitele banilor” au obiceiul de a arunca pe jos bancnote false, scoate la imprimanta, asta pentru a le transmite clientilor de videochat un mesaj de genul ca ele oricum au bani, n-au nevoie de ei. Cumva, rolul unor femei independente ii atrage pe clientii de videochat pentru ca au impresia ca trebuie sa-si dea silinta pentru a cuceri chiar si pentru o aventura cu o femeie care le are pe toate.

Curtezana, prin definitie, e acea femeie de moravuri usoare, care se daruieste in schimbul unor bunuri. In istorie, curtezanele erau considerate a fi prostituate de lux, acele femei destepte care stiau ca pentru un loc bun in societate nu trebuie sa fie nici timide, nici mironosite, ci trebuie sa puncteze acolo unde trebuie pentru a depasi statutul social pe care n-aveau nici cea mai mica dorinta in a-l ascunde. Curtezanele au fost mereu invidiate tocmai pentru ca erau specializate in arta amorului, fiind cele care reuseau sa-i destreseze pe barbatii care faceau parte din nobilime.

S-au impus in istorie, cunoscute fiind pentru calitatile lor, mai ales pentru inteligenta de care dadeau dodava. Astfel, curtezana din videochat e modelul de videochat care isi foloseste inteligenta pentru a ademeni barbatii in atingerea scopului ei: ea vrea sa faca bani, el vrea placere. Stie sa exploreze la maxim sexualitatea, iar jocurile erotice sunt parte din viata ei. Diferenta fata de curtezana de odinioara? Curtezana, ca rol in videochat, n-atinge clientul de videochat, ci doar se joaca cu mintea lui. Azi nu mai exista un dress-code anume cand vine vorba despre curtezane, insa un rol dus la indeplinire impecabil e acela in care modelul de videochat chiar isi da interesul sa puna in practica imaginea personajului în pielea caruia se deghizeaza. Oh, si ce vremuri  de pace si razboi au prins cutezanele…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703