Avem o provocare: care este suma de bani pentru care ai arunca hainele de pe tine?

Da, poate că ar fi ciudat să te întrebăm din prima pentru cati bani te-ai dezbraca, dar hai sa facem o incursiune in lumea filmului si a vietii si nebuniilor bifate in dolescenta. Nu-i cazul sa te rusinezi, stim cu totii ca am trait alte vremuri, dar de-abia asteptam „adevar sau provocare” pentru a-l saruta pe baiatul de care ne placea, dar n-aveam curaj sa-i spunem sau pentru a face un dans lasciv in poala cuiva. Da, le-am facut cu totii, nu-i cazul sa zici ca ai trait la manastire. Pe unele le-am bifat prin cine stie de oracole de te-ntrebi si-acum daca mai exista acele „urme”. Revenind la subiect… daca in vremea liceului te dezbracai for fun, azi de ce ti se pare ca e ceva nasol sa faci bani din videochat? Singura diferenta e ca atunci o faceai gratis, la videochat, daca te dezbraci, te dezbraci pe bani. Si, de cele mai multe ori, pe bani multi.

Deci: adevăr sau provocare?

 

Ai putea alege adevarul si sa raspunzi la intrebarea: pentru cati bani te-ai debraca in fata camerelor? Si ti-am putea lansa o provocare: nicio suma nu e mare pentru noi, cei din domeniul videochatului. Nu ne sperie cifrele, nu ne sperie banii. Dimpotriva, ne plac banii. Asa cum nu-i cazul sa negi si sa spui ca tie nu-ti plac banii.

Facand un scurt research, la intamplare am intrebat trei fete despre suma de care vorbeam mai sus. Nu au stiut ce sa-mi raspunda, dar toate au spus ca nu pentru foarte multi bani. Dar daca v-am spune, fetelor, ca videochatul te lasa pe tine sa alegi pana unde mergi cu dezbracatul, ne-ai crede? Ai sa fii surprinsa, dar, in videochat, modelele de videochat stiu ca misterul vinde. Arta seductiei, mai exact, iar asta ar trebui sa-i spuna mai mult decat tacticile de seductie pe care le-ai aplicat pentru a-ti cuceri partenerii de pana acum. Misterul este arma cu care te joci in videochat, iar partea misto e ca arma e la tine. Tu esti cea care stie cand te opresti din joaca si spui stop. Dar pana atunci… ce-ar fi sa gandesti totul ca pe o provocare timida, inocenta, si sa vezi cum functioneaza treaba cu videochatul? Nu se stie niciodata, dar stii cum se spune „dezbraca-ma cu grija: mai intai, sufletul si-apoi, hainele!”. Bun sfat din care poti face bani. Deci, spune pentru cati bani ai arunca hainele de pe tine si da-ti singura provocarea aceasta! Castigul e sigur mai profitabil decat in adolescenta…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703