Avem o provocare: care este suma de bani pentru care ai arunca hainele de pe tine?

Da, poate că ar fi ciudat să te întrebăm din prima pentru cati bani te-ai dezbraca, dar hai sa facem o incursiune in lumea filmului si a vietii si nebuniilor bifate in dolescenta. Nu-i cazul sa te rusinezi, stim cu totii ca am trait alte vremuri, dar de-abia asteptam „adevar sau provocare” pentru a-l saruta pe baiatul de care ne placea, dar n-aveam curaj sa-i spunem sau pentru a face un dans lasciv in poala cuiva. Da, le-am facut cu totii, nu-i cazul sa zici ca ai trait la manastire. Pe unele le-am bifat prin cine stie de oracole de te-ntrebi si-acum daca mai exista acele „urme”. Revenind la subiect… daca in vremea liceului te dezbracai for fun, azi de ce ti se pare ca e ceva nasol sa faci bani din videochat? Singura diferenta e ca atunci o faceai gratis, la videochat, daca te dezbraci, te dezbraci pe bani. Si, de cele mai multe ori, pe bani multi.

Deci: adevăr sau provocare?

 

Ai putea alege adevarul si sa raspunzi la intrebarea: pentru cati bani te-ai debraca in fata camerelor? Si ti-am putea lansa o provocare: nicio suma nu e mare pentru noi, cei din domeniul videochatului. Nu ne sperie cifrele, nu ne sperie banii. Dimpotriva, ne plac banii. Asa cum nu-i cazul sa negi si sa spui ca tie nu-ti plac banii.

Facand un scurt research, la intamplare am intrebat trei fete despre suma de care vorbeam mai sus. Nu au stiut ce sa-mi raspunda, dar toate au spus ca nu pentru foarte multi bani. Dar daca v-am spune, fetelor, ca videochatul te lasa pe tine sa alegi pana unde mergi cu dezbracatul, ne-ai crede? Ai sa fii surprinsa, dar, in videochat, modelele de videochat stiu ca misterul vinde. Arta seductiei, mai exact, iar asta ar trebui sa-i spuna mai mult decat tacticile de seductie pe care le-ai aplicat pentru a-ti cuceri partenerii de pana acum. Misterul este arma cu care te joci in videochat, iar partea misto e ca arma e la tine. Tu esti cea care stie cand te opresti din joaca si spui stop. Dar pana atunci… ce-ar fi sa gandesti totul ca pe o provocare timida, inocenta, si sa vezi cum functioneaza treaba cu videochatul? Nu se stie niciodata, dar stii cum se spune „dezbraca-ma cu grija: mai intai, sufletul si-apoi, hainele!”. Bun sfat din care poti face bani. Deci, spune pentru cati bani ai arunca hainele de pe tine si da-ti singura provocarea aceasta! Castigul e sigur mai profitabil decat in adolescenta…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703