Bataia e rupta din rai”, dar nu si cand te aduce pe patul de spital. Cum s-a refugiat Maria n videochat de teama sotului violent

Cand a ajuns Maria la Vixen Studio, era foarte speriata. Cauta un loc in care sa se poata refugia de furia fostului sot care inca o implora sa ii ierte bataile incasate in cei aproape trei ani cat au fost casatoriti. Din fericire, nu apucasera sa aiba si copii, astfel incat i-a fost mult mai simpla decizia de a pleca de acasa intr-o zi in care nu si-ar fi imaginat ca va fi obligata, practic, sa faca asta. A fost crescuta cu zicala „bataia e rupta din rai”, a vazut cum si mama ei mai era altoita din cand in cand, insa nu s-a gandit ca ea va trece prin aceleasi chinuri cand va fi la casa ei, acest vis pe care credea ca si l-a implinit in clipa in care s-a casatorit cu Doru, omul pe care l-a iubit sincer din prima clipa.

„Nu stiam pe ce drum sa apuc. Mi-am lasat acasa inclusiv locul de munca. Eram vanzatoare la magazinul din sat, ma stiau toti. De asta avea grija sa nu lase urme atunci cand ma batea, tocmai pentru a nu da de banuit vecinilor care îl vedeau ca pe un om extrem de săritor când aveau nevoie. Si la mine sărea, dar la bataie, nu sa ma ajute cu ceva anume. Am răbdat cat am răbdat, dar pana in punctul in care am fost adusă de urgență la Iasi și am fost la un pas de moarte. Atunci am decis ca eu sa raman in Iasi, chiar daca nu stiam nimic despre acest oras. Mama, deși plecata in strainatate, a venit de urgență acasa si a stat cu mine. Ea mi-a fost alături în acele clipe. Si-a adus economiile cu ea, asa am avut bani de o chirie pentru cateva luni, pana m-am pus pe picioare. Medicamentatia era si ea scumpa, dar bine ca mi-am revenit. Oricum, eram foarte ratacita in perioada in care mi-am revenit. Nu aveam nicio directie, nu stiam pe nimeni, nu stiam la ce usi sa bat pentru a avea un minim de ajutor, un loc de munca. Atunci mi-am amintit ca aveam in sat o fata cu care ma mai intelegeam de cand eram mici, Ana. Ea era model de videochat, stiu  ca mi-a zis-o in ziua in care a venit in vizita la parinti cu ultimul model de Mercedes. Am apelat la ea, iar ea m-a îndrumat spre Vixen. Era studioul la care ea începuse să facă videochat pentru prima data. Mi-a zis sa caut pe internet mai multe informatii, ca nu mai stie numere de contact, dar daca e sa ma indrume, Vixen e locul potrivit pentru ca voi invata tot ce am nevoie, ca imi voi primi banii exact cum mi se spune de la inceput, ca voi fi tratata cu respect, in primul rand.”, își amintește Maria.

Asa i-a fost începutul. A venit la interviu cu gândul că nu va fi acceptată pentru că nu mai avea dimensiunile din liceu si nu era nici cea mai ingrijita femeie, mai ales dupa trauma prin care trecuse. Dar a vazut ca la Vixen i s-au dat cele mai bune sfaturi inca de la inceput, ca s-au ocupat personal de ea sa ajunga la cel mai bun salon, sa i se faca o schimbare de look, i-au dat si un abonamentu la spa, cadou. Nu era nevoie sa ii mai câștige încrederea, dar cu toate astea chiar reușiseră nu doar sa ii inspire incredere, ci chiar sa o câștige.

„La început nu mi-a fost usor pentru că stiam ca va trebui sa am in fata camerei un bărbat și după experiența cu fostul, chiar nu mai voiam sa vad barbati. Dar incet-incet, cu ajutorul celor din echipa Vixen, am reusit sa ma deschid, sa incep sa fac si bani, sa ma simt apreciata. La un moment dat, tin minte si acum, colegii stiindu-mi povestea, cand am ajuns la un anumit target, mi-au dat si un premiu de performanta. M-a motivat sa imi doresc sa trec la urmatorul nivel si uite asa am inceput sa fac din ce in ce mai multi bani. Maica-mea stia ca m-am apucat de videochat si nu a avut nimic de obiectat pentru ca vedea ca avem nevoie de bani. Asa am avut bani sa ne mutam intr-un apartament mai frumos, sa imi iau o masina, sa plecam in vacante, sa imi iau un avocat bun pentru a cere divortul si a incheia orice socoteala cu sotul. Am fost sfatuita de colegi sa divortez inainte de a incepe sa cumpar ceva pentru ca nu cumva sa fiu nevoita sa ii dau si lui ceva. Oricum i-am dat, numai ca sa taca. Ce inseamna Vixen pentru mine? Locul meu de munca si acasa! E locul unde vin cu placere, rad, ma simt bine. E o atmosfera placuta, e locul care imi aduce venituri pe care nici cei care lucreaza in strainatate nu le au. Si da, toate astea se pot face numai cu seriozitate, munca, ambitie, dedicare, placere!”, incheie Maria.

Maria, 25 de ani, judetul Vaslui

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703