[UPDATE 2020] Ca model de videochat trebuie sa ai multa imaginatie!

Update 2020: Meseria de model de videochat iti poate aduce foarte multe avantaje, conditia principala fiind sa iti placa ceea ce faci. La fel ca in oricare alta meserie, sa fii model de videochat implica atat avantaje cat si dezavantaje, in functie de cum privesti lucrurile. Cel mai mare avantaj pe care il poti avea atunci cand ai ca loc de munca un studio de videochat este cel din punct de vedere financiar. Calculand un raport de castig in aceasta profesie la nivelul propriei noastre tarai, ca si model de videochat poti castiga pana la 30000 de dolari pe luna. Totul depinde in cea mai mare parte de cat timp esti dispusa sa il petreci in fata calculatorului si de locul in care iti desfasori activitatea.

Aceasta meserie are un alt avantaj mare spre deosebire de alte meserii. Pentru a fi model de videochat nu esti neaparat nevoita sa mergi zilnic cu tramvaiul pana la munca, ci poti lucra din confortul propriei tale locuinte, atat timp cat ai amenajata o camera in acest sens dar in acelasi timp nici nu ai multi musafiri care sa iti calce pragul zilnic. In caz contrar, poti lucra chiar de la studio si aici fiind avantaje.

Intr-un studio de videochat iasi  nu mai esti nevoita sa iti amenajezi senzual camera in care lucrezi, profesionistii de aici facand acest lucru pentru tine. De asemenea, aici echipamentul cu care lucrezi este cu siguranta unul 100 % profesionist. Tie nu iti mai ramane decat sa incepi sa iti joci rolul vietii tale, fara un anumit program de lucru si astfel – castigi cat muncesti. De altfel, nu trebuie sa iti mai faci griji daca seful iti da o zi libera atunci cand ai cu adevarat nevoie. Ca model de videochat esti propriul tau sef, iti iei liber cand vrei, castigi cat vrei, totul in functie de cat timp esti dispusa sa petreci cu clientii tai.

Meseria de freelancer este in voga in zilele noastre si a fi model de videochat este exact acelasi lucru. Nu ai patroni carora sa le dai raportul, nu trebuie sa te rogi de nimeni pentru a-ti lua un concediu, in concluzie, tu decizi absolut tot.

–––-

Fie că ai experiență sau nu, cel mai important lucru atunci când este vorba de a lucra pe webcam trebuie sa ai multa imaginatie! – Imaginatia  este ceea ce vă va aduce multi bani celor care lucreaza intr-unul din studiourile de videcohat din Iasi sau Suceava , Vixen Studio!
Avem multi membri din întreaga lume, astfel încât să facem procesul cât mai simplu și mai nedureros posibil pentru a vă face bani imediat. Puteți alege să lucrați la cât mai multe servicii – Chat pentru adulți si Chat non-adult.
Un lucru minunat este ca, cu ajutorul studiourilor de videochat Vixen Studio puteți lucra și de pe telefonul mobil, pe iPad sau pe tabletă pe drum – astfel încât aveți libertatea de a crea câștiguri suplimentare atunci când nu sunteți in studio sau acasa!

Suntem in afacerea cu videochatul de peste 17 ani, astfel încât să puteți fi sigure că suntem deasupra celorlalti. Vă plătim in fiecare zi, indifferent de sumele castigate, astfel încât plata este întotdeauna la timp. Indiferent dacă alegeți să lucrați câteva ore pe zi sau mai mult, nu este limita pentru cât de mulți bani puteți face! Ai putea să fii o studenta, o mamă care lucrează sau să lucrezi cu un loc de muncă cu normă întreagă, care are nevoie de bani cash, suplimentar din confortul casei tale sau din studio in fiecare zi.

Puteți vedea veniturile dvs. în timp real online, astfel încât să știți întotdeauna exact cât veți fi plătite și când!
Nu trebuie să-ți faci griji gandeste-te si la lucrurile bune pentru tine! Avem îndrumări clare online și suport live chat 24/7 pentru orice întrebare pe care o aveti. Suntem o echipă prietenoasă care dorește ca toate fetele noastre să înflorească și să reușească – de aceea oferim și stimulente pentru bonusuri în numerar. Actualizăm în mod regulat serviciile noastre atât pentru fetele, cât și pentru clienți, pentru a maximiza experiența și pentru a vă face viața profesională ușoară și plăcută!

Deci ce mai aștepți? Sunteți la doar câteva minute distanță de a fi propriul tău șef, lucrați online și lăsându-vă imaginația să se desfășoare gratuit pe serviciile noastre pentru adulți sau oferind îndrumare și înțelepciune în chat-ul psihic!
Pur și simplu stabilesti cu mine un interviu 0735168703 Mihaela sau cu, colega mea 0728941194 Aniela și veți fi gata să castigi banii pe care ii meriti cu o companie înregistrată inregisrata din Romania!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703