[UPDATE 2020] Care sunt variantele legale de încheiere a unui contract în domeniului video chat-ului?

Update 2020: Absolut orice agentie de pe teritoriul tarii noastre sau de peste hotare care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala prin intermediul internetului printr-un studio de videochat este o actiune 100 % legala. Din aceasta reiese ca fiecare administrator de videochaturi in parte isi plateste contributiile la stat, respectiv impozitele si alte taxe. De altfel, fiecare administrator de videochat respecta toate conditiile legale care i se cuvin modelului de videochat iasi, respectiv – se lucreaza cu un contract de munca legal si astfel modelul beneficiaza de o pensie la sfarsitul carierei sau i se pun anii munciti la pensie in cazul in care se schimba meseria, licentele pentru toate programele folosite de catre administratorii de videochaturi sunt legale etc

In plus, unele videochaturi din tara si din strainatate vin cu si mai multe avantaje pentru modelele sale, unul dintre aceste avantaje fiind numele firmei care in contractul de munca este total diferit de numele agentiei la care lucreaza modelele, avantaj facut cu scopul de a proteja angajatele. In functie de studioul ales, modelele de obicei pot alege intre doua contracte, respectiv – un contract de munca 100 % legal individual cat si unul la fel de legal ce implica cedarea drepturilor de autor.

Absolut orice contract de munca alegeti daca doriti sa activati profesional in aceasta meserie ca si model este legal si va poate aduce avantaje sau dezavantaje. Meseria poate fi de altfel exercitata atat din confortul propriei locuinte cu conditia ca camera respectiva sa fie amenajata cu un echipament profesionist sau intr-un studio, aceasta varianta aducand mai multi bani modelelor de videochat deoarece aici sunt gata amenajate camere in acest sens, modelele nu trebuie sa plateasca nici un ban pe echipamente si se lucreaza doar cu echipamente profesioniste si cu oameni specializati in acest domeniu.

De asemenea, fiecare model de videochat in parte poate alege ce vrea sa faca in interiorul unui astfel de studio. Astfel, unele pot alege sa activeze ca si model la un studio non – adult, altele la unul special destinat adultilor si altele la un studio mixt.

–––-

Persoanele interesate de un loc de munca în domeniul videochatului de cele mai multe ori au nelămuriri în privința variantelor legale, dar care prezintă și cele mai multe avantaje de încheiere a unui contract cu angajatorul. Modele online numeroase posibilități de a-și desfășura activitatea conform prevederilor legale.

Iată cele mai avantajoase modalități de a lucra în domeniul videochat-ului. Prima variantă, care este și cea mai răspândită este aceea a înființării unei persoane fizice autorizate. Viitorul model online își înregistrează firma la Registrul Comețului, și ve depune periodic declarații fiscale la A.N.A.F, urmând a i se calcula și deduce impozitul pe venit.O altă modalitate este de a incheia un contract de muncă cu manager-ul studioului de videochat. Avantajul îl reprezintă faptul că operatorul nu mai trebuie să facă declarațiile fiscale, acestea fiind în sarcina manager-ului de studio.

Contractul de prestări servicii se regăsește adesea utilizat ca formă legală pentru munca de videochat. Acesta se încheie între Studio, persoana juridică și persoana fizică autorizată a modelului interesat.

Contractul de comision este o altă posibilitate la care un model de videochat poate apela pentru a-și desfășura legal activitatea. Modelului i se asigură o sumă fixă lunar și un procentaj care poate varia în funcție de seriozitatea și dedicarea fiecărei persoane de la 5 până la 60 la sută din încasările realizate de ea în acea lună. Există modele care ajung în cadrul studioului nostru până la 80% procent din încasările lunare, datorită experienței și numărului de ore lucrate.

Modalitățile de plată a salariului pot fi prevăzute în mod diferit în contractele menționate. Modelele pot opta să fie plătite zilnic, săptămânal sau lunar. De obicei plata zilnică sau săptămânală este specifică contractelor de comision, nefiind excluse în a fi prevăzute și în celelalte contracte.

Modelele din cadrul Vixen Studio pot alege oricare variantă legală de a-și desfășura activitatea fără îngrădiri sau impuneri din partea noastră. De asemenea, studio-ul nostru încurajează respectarea prevederilor legale din domeniul muncii și facilitează oricărei persoane interesate informațiile necesare.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703