Carmen , 30 de ani , Iasi

„Chiar am crezut la un moment dat că probabil așa mi-e scris, să nu am niciodată bani, deși mă uitam la alții cum învârt fel și fel de sume și chiar mă gândeam ce aș face eu dacă aș câștiga câteva mii de euro pe lună. La Vixen Studio am ajuns după ce o prietenă mi-a zis că are câteva luni de când e model de videochat și că urmează să își cumpere un apartament prin credit pentru că are un loc de muncă unde cartea de muncă îi este la zi și se încadrează pentru o finanțare. Un apartament al meu voiam și eu, dar la locul meu de muncă de atunci nici nu știam dacă îmi sunt plătite contribuțiile la stat.

Am aflat de-abi apoi că nu… așa că am zis că nu mai pot sta așa și că trebuie să fac ceva cu viața mea. De când îmi povestise despre Vixen Studio am tot stat și m-am gândit cum ar fi să am și eu un loc de muncă bine plătit, care să îmi permită să iau un credit. Așa că am mers la Vixen Studio, iar la interviul de angajare mi s-a spus că pot sta liniștită, că e un loc de munca sigur, cu carte de muncă, așa că voi putea să fac ce credit vreau eu. Nu m-am mai uitat după alte anunțuri de angajare… Vixen Studio era un loc de muncă prea tentant pentru Iasi.

Așa că aici m-am angajat. După vreo 10 luni aveam deja în mână cheile de la propriul apartament, luasem un credit „prima casă” de la bancă cu cartea de muncă la Vixen Studio. Deci, se poate! Am văzut asta cu ochii mei, am simțit o satisfacție enormă în acel moment și știu că oricum totul e posibil mai ales când simt că muncesc pentru mine într-un parteneriat în care încasările la un comision de 50% pe lună sunt de peste 3000 de euro!”

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703