[UPDATE 2020] Cat castiga un model de videochat

Update 2020: La 2 ani de la publicarea acestui articol, conform statisticilor, Romania este in continuare lider mondial pe piata de videochat. Modelele de videochat iasi castiga pana la 5000 de euro lunar, majoritatea dintre ele alegand sa plece de la jobul intr-o multinationala pentru a-si imbunatati situatia financiara. Cu un program de 8 ore pe zi sau part-time, modelele de videochat reusesc sa castige bani cat pentru a-si indeplini orice dorinta, fie ca este vorba de o casa ori o masina noua.

Conform noilor estimari, peste 100.000 de persoane au ales sa se angajeze ca modele de videochat in studio-urile din Romania. Unele modele se rezuma doar la arta conversatiei, in timp ce altele desfasoara adevarate show-uri erotice. Printre aceste persoane se numara si parinti, oameni casatoriti, culpluri, ale caror venituri de zeci de mii de dolari lunar ii scapa de orice inhibitie.

Si cine nu si-ar dori un job perfect? Conditii excelente de munca, un salariu care sa-ti indeplineasca orice dorinta si, mai ales, un program flexibil creat dupa bunul plac. Studii recente au aratat ca peste 80% dintre romani isi doresc un salariu mult mai mare, in timp ce doar 7% se multumesc cu salariul primit acum.

In Romania anului 2020 exista acest loc de munca ce ofera venituri fabuloase si conditii de munca de lux. Industria de videochat castiga, anual, mii de studente dornice de afirmare si de castiguri mari de bani incasate rapid.

Oricat ne-am amagi ca banii nu aduc fericirea, acestia contribuie intr-o foarte mare masura la conturarea fericirii. Fie ca ne place sau nu, trebuie sa acceptam faptul ca banii deschid multe usi si ofera oportunitati nenumarate.

Videochatul este un domeniu in care castigurile sunt mari, iar studio-urile care angajeaza modele de videochat sunt tot mai multe, pe atat de multe cat si numarul tinerelor care isi doresc independenta financiara.

––
Romania a ajuns lider mondial al pietei de videochat, iar in ultimii ani aceasta industrie a reusit sa-si tripleze castigurile, valoarea anuala a afacerilor atingand suma de 100 de milioane de euro, dupa cum arata date oficiale publicate de cei aflati in domeniu.

In momentul acesta, in tara noastra activeaza si functioneaza in mod legal 3.000 de studiouri de videochat, cu un numar de 100.000 de modele, iar cei implicati in domeniu afirma ca pretentiile platformelor, cele ale utilizatorilor, dar si ale modelelor sunt in crestere.
Modelele cauta sedii care sa le ofere conditii de munca la cele mai inalte standarde, consiliere profesionala, ghid in ce priveste stilul profesional si confidentialitate absoluta.
Toate aceste cereri au dus la schimbari majore in pozitionarea administratorilor de studiouri de top.

O statistica demonstreaza ca 5% din utilizatorii de internet, adica un echivalent de mai bine de 150 de milioane de oameni, apeleaza la serviciile unui videochat.
Cei mai multi dintre utilizatori sunt stabiliti in America de Nord.

Una dintre cele mai de seama platforme din acest domeniu este si cel mai accesat dintre site-urile de profil din intreaga lume, cu un numar de 20 de milioane de abonati si 35-40 milioane de accesari pe zi.In cadrul aceleasi platforme, activeaza doua milioane de modele, cele mai multe dintre ele provenind din Europa de Est, insa numarul lor este intr-o continua crestere si in alte tari, cum ar fi Columbia si SUA.

In Romania, modelele lucreaza 8 ore pe zi si ajung la un castig de aproape 4000 de euro pe luna, suma de 15 ori mai mare decat un salariu minim pe economie.
Anual, un model de videochat castiga undeva la 120.000 $ daca lucreaza 8 ore pe zi, si peste 55.000 daca este angajata part-time, in comparatie cu un castig de 15.000 dolari al unei tinere angajate intr-o companie multinationala.

Cele mai multe modele de videochat sunt inca pe bancile facultatii, 34%, in timp ce 52% dintre ele provin din multinationale, dupa ce renunta la vechiul job unde salariul ajunge la 3.000 lei pe luna, insuficient pentru a-ti indeplini toate dorintele.Modelele de videochat sunt ambitioase si motivate si multe muncesc astfel pentru a-si cumpara o casa sau o masina intr-un timp mai scurt, sau pentru a-si deschide un business propriu.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703