Cat de „altfel” arata viata unui model de videochat Iasi

Deseori, publicitatea poate fi inselatoare… dar ce facem cu situatia in care publicitatea din domeniul videochatului este considerata ca duce in eroare si promoveaza tocmai ceea ce oricare dintre noi si-ar dori, adica o viata lipsita de griji? Da, asa e… peste tot unde vedem reclame la videochat, viitoarele modele de videochat sunt „ademenite”de o viata la care au visat.

Evident, am putea spune ca nu ii impiedica nimeni pe cei din alte domenii sa promita la fel, doar ca diferenta intre ei si noi, ca studio de videochat, este ca noi chiar le oferim angajatelor noastre o viata pe care si-au imaginat-o. Deci, adevarul din spatele unei reclame la videochat vorbeste despre nevoie dupa care tanjeste oricare… dar altii ar fi ipocriti sa recunoasca asta, nu?

Eh, si chiar este viata unui model de videochat atat de „altfel” decat ne-am imagina viata unei femei care alege sa faca orice altceva, numai nu videochat? Am intalnit-o pe Raluca, o tanara care are 27 de ani și care, de 3 ani are un loc de munca la Vixen Studio. Raluca nu se sfieste sa vorbeasca despre o perioada pe care nu si-ar fi imaginat-o atunci cand, dupa ce a terminat si facultatea, si un master, a vazut ca nu se poate angaja pe un salariu care sa-i permita sa traiasca decent, nu la moft.

Mai exact, Raluca nu gasea niciun job unde sa fie platita cu mai mult de 2200 lei, iar cand chiriile sunt cum sunt, n-ai altceva de facut decat sa cati solutii. Si da, solutia i-a suras odata cu o discutie tare interesanta pe tema videochatului…

„Azi, cand imi amintesc acea perioada, ma gandesc ca viata e nedreata. Nu stiu, poate ca n-as mai fi stat sa fac studiile acestea toata daca stiam ca nu imi vor aduce un loc de munca din care sa ma pot intretine. Cat de altfel e viata mea, ca model de videocaht? Pai… haideti sa va explic. Eu cred ca nu ies cu nimic in evidenta. Sunt o tipa linistita, citesc, calatoresc, nu fac nimic altceva fata de ceea ce face orice alt tanar. Ziua sunt la studioul de videochat. Nu mi-am pus silicoane exagerate, dar am apelat la operatie doar pentru ca mi-am dorit sa previn un posibil cancer mamar, la care eram predispusa din cauza istoricului de familie.

Cu alte cuvinte, n-a fost moft, a fost o masura chirurgicala la care apeleaza femei de pretutindeni, iar Angelina Jolie este un exemplu in acest sens. Stau, in medie, 6-8 ore pe zi la Vixen Studio, caci imi place sa stau la studioul de videochat, ma regasesc mult in ceea ce fac. Nu ies in evidenta cu haine nu stiu d ecare, merg la mall, ca oricare alt om, deci, e cumva gresit sa crezi ca daca esti model de videochat esti automat vreo femeie care epateaza, care atrage atentia cu decolteu sau fusta scurta. Nu, orice femeie poarta decolteu sau fusta scurta, orice femeie poate merge sa isi faca intervenii, deci… ce e atat de altfel in viata mea, ca model de videochat iasi?

Siguranta! Da, am siguranta banilor pentru ca am muncit tot timpul ca sa am bani. Da, siguranta ca imi permit sa plec intr-o vacanta, sa fac un cadou frumos cuiva, sa nu mi se para scumpa o iesire la restaurant, chestii de acestea. Eu lucrez fiescare ban si nu imi convine sa ii cheltuiesc aiurea. Am strans, am reusit sa imi dau un avansa la un aparatment, deci nu vad nimic altfel decat viata oricui altcuiva… dar, da.

O viata lipsita de griji am. Dar am o viata lipsita de griji nu neaparat pentru ca sunt model de videochat, ci pentru ca sunt un model de videochat responsabil si organizat, care chiar munceste in orele in care este la studioul de videochat, nu sta pe retele de socializare. Dar toate acestea se invata in timp. Deci, cum arata vata unui model de videochat? Extrem de normala!”, spune Raluca.

5 comentarii la “Cat de „altfel” arata viata unui model de videochat Iasi”

 • Bianca Ungureanu
  28/03/2020 at 9:39 am

  Buna dimineata , pemtru un loc de munca in Iasi ce fel de documnete sunt necesare?
  Bonusul de angajare este acelasi?

 • Anca Gabriela
  28/03/2020 at 9:41 am

  Cat castiga un model de videochat in Iasi? este mai rentabil sa lucrezi de acasa?

 • Adriana Badescu
  28/03/2020 at 9:44 am

  In cazul un care cautati o locatie noua pt un videochat in Iasi , va pot oferi o casa cu 8 camere in Podu de Fier!

 • Alina Cojocaru
  28/03/2020 at 9:48 am

  Buna dimineata , mai aveti locuri de munca in Suceava? Tin neaparat sa lucrez pe tura de zi.

 • Delia Jugaru
  28/03/2020 at 9:53 am

  Buna, am 32 ani ,caut un loc de munca in Iasi , preferabil sa pot lucra de acasa. Cand este bonusul de angajare primit?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703