Cat de mult atrage un tatuaj bine plasat?

Au trecut de mult vremurile in care tatuajele erau doar pentru puscariasi (asa era conceptia), golani sau femei usoare. A trecut si vremea in care tatuajul insemna un nume care sa fie etern pe trupul nostru, daca nu si-n mintea noastra. Tatuajul e arta si atrage. Atrage pentru ca tatuajul vorbeste despre o persoana nonconformista, careia nu-i pasa ca si la batranete va avea un desen pe trup, cu sau fara vreo semnificatie anume.

Tot mai multe saloane de tatuaje si-au specializat personalul, in sensul ca au investit ca desenatorii sau tatuatorii sa aiba si mai multa indemanare si imaginatie pentru un tatuaj reusit. E nevoie de multa migala si pasiune, ca-n orice activitate, nu-i niciodata suficient sa crezi ca ai talent la desen pentru a face si tatuaje.

In Iasi exista cateva nume celebre de tatuatori si ne aducem aminte despre acele festivaluri de tatuaje care se faceau la noi in urma cu cativa ani. Acolo, libertatea era „parola” ca sa ai acces, caci da, la tatuaje, libertatea e trasatura care defineste persoana care poarta tatuajul. Cu cat mai indraznet, cu atat mai bine, spunem noi, dovedit fiind acest fapt si in cadrul studioului nostru de videochat, Vixen Studio. Nu de putine ori, modelele noastre de videochat iasi reuseau sa-i ademeneasca pe clienti in fel si fel de jocuri incitand prin diferite tatuaje facute in locuri mai putin „accesibile”, mai putin la vedere.

Arata curaj, dar arata si acea stare de „nu-mi pasa” de care ai nevoie pentru acele momente in care vei fi intrebata ce reprezinta, dar nu te gandesti ce vor spune copiii tau, dar de ce, dar cum a venit ideea si cate si mai cate astfel de intrebari care n-ar trebui sa mai existe azi, cand tatuajul nu mai e neaparat o moda, ci arata o stare, un acord perfect cu propria persoana.
Imagineaza-ti un pic cand un client cu care vorbesti te pune sa-i povestesti acea senzatie de durere si placere pe care o simti in momentul in care acul lucreaza pe pielea ta… asa in timp ce te descoperi usor-usor si-ncepi sa scapi de pe tine hainele… lasand la vedere si-n toata splendoarea tatuajul despre care i-ai tot pomenit.

Tot mai multe femei apeleaza la arta tatuajului pentru a seduce pentru ca in spatele tatuajului au o poveste. Astfel, femeile starnesc curiozitatea barbatilor, dar si dorinta, iar în videochat, curiozitatea si dorinta sunt cele doua „nevoi” care-i aduc modelului de videocat mai multi bani. Modelele de videochat stiu cum sa faca mai multi bani din videochat si, daca inainte silicoanele erau printre primele investitii pe care le faceau in propriul fizic, acum, fetele si-au dat seama ca e mai interesant sa-si faca un tatuaj pe care sa-l vada doar cine trebuie, ca simbol al libertatii si asumarii de care nu fug. Si nu de putine ori, un tatuaj il aduce pe al doilea si tot asa…  iar in videochat, iti aduce si mai multi bani.

 

Cauti un job bine platit? Angajeaza-te la VixenStudio si incepe sa faci bani din prima zi!

 

Orice s-ar spune, tatuajele vor ramane mereu un gram de nebunie, o asumare a celor care se tatueaza ca vor atrage priviri si intrebari. Ca va trebuie sa aiba o personalitate pe masura tatuajului pe care il poarta pentru ca nu poti fi mereu imbracata pana in gat si timida din cale-afara, dar tu sa epatezi cu tatuaje pe fese sau mai stim noi prin ce zone ascunse.

Tocmai treaba asta imi aminteste de o intamplare pe bune cu o prietena care si-a facut un tatuaj pe fund, tocmai pentru a nu fi observat de mama ei. Era proaspat majora si stia ca nu va fi niciodata de acord, dar a indraznit. De-abia peste cativa ani, la plaja fiind cu familia, nu si-a dat seama ca slipul avea sa-i joace feste si sa ii dezgoleasca tatuajul. Nu mai avea ce sa mai faca…dar ne-a soptit noua ca mereu a incitat barbatii cu acel desen aiurit facut pe o fesa intreagă! Deci, stim noi ce stim!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703