Câteva dintre fanteziile pe care nu ești obligată să le accepți în videochat

Videochatul permite imaginației să nu aibă bariere, clienții de videochat având deseori impresia că pot cere modelului de videochat să facă absolut orice, fără ca aceasta să spună nu. De teama sa nu fie raportate, multe modele de videochat se vand cu totul pentru chilipiruri, iar asta e vina studiourilor de videochat care nu le explica de la bun inceput modelelor ca ele sunt cele care stabilesc linia peste care nu se trece atunci cand intri intr-o discutie cu un client de videochat.

Da, exista numeroase studiouri de videochat aparute peste noapte doar pentru ca unii si-au dat seama ca se fac bani din videochat, dar atunci cand se sare calul, cum s-ar spune, cati dintre acestia iau apararea modelelor de videochat? Si aici intervine din nou ceea ce am mai discutat: atentia cu care trebuie ales studioul de videochat la care sa lucrezi!

Despre fantezii am mai scris si vom mai scrie, doar ca trebuie sa ni se para si noua incitante si excitante, dar nu intotdeauna vorbim despre fantezii sexuale placute. Unii clienti de videochat considera ca modelul de videochat nu trebuie sa fie tratat cu respect, caci alta explicatie nu gasim pentru mizeriile care le sunt cerute modelelor de videochat: de la a-ti bea urina (probabil fanii misa nu mai au cum sa se intalneasca pentru celebrele spirale si atunci gasesc de bun augur sa ceara, daca tot platesc bani) la a te manji cu tot felul de chestii dezgustatoare.

Nimic din ceea ce nu ti se pare ok nu trebuie sa faci daca esti model de videochat, iar la Vixen Studio, modelelor de videochat li se explica destul de clar ca nu se accepta sub nicio forma chestii care denigreaza calitatea umana la acest tip de loc de munca.

„Intr-o zi, un client nou, cred ca era a doua discutie purtata cu el, mi-a cerul sa ma masturbez cu un morcov, dar fara sa am un pezervativ pus peste. Nu am acceptat, nu pot sa risc sa imi starnesc o problema medicala doar pentru a castiga cativa euro de la un client. M-am gandit prima data pentru cati bani as face asta, dar nu am acceptat. Nu stiu, i-am dat impresia ca as face orice pentu ca l-am luat asa cu zambete, cu un joc erotic care starneste. Cred ca i-a placut felul meu de a fi, nu stiu, dar nu pot merge asa departe. Daca as fi avut mai multa experienta, as fi putut jongla cererea, dar asa, nu. Nici ca m-a mai contactat dupa!”, a povestit unul dintre modelele de videochat de la Vixen Studio.

Fanteziile murdare nu sunt chiar aceleasi cu fanteziile perverse. Cele perverse, intriga. Cele murdare, te fac sa-ti fie scarba. N-ai cum sa ceri unui model de videochat sa mimeze sexul oral pana vomita si apoi sa isi inghita voma. E inuman si dezgustator, dar daca aveti in vedere o cariera ca model de videochat, trebuie sa fiti pregatite sa stiti cum sa refuzati dand impresia ca nu sunteti pregatite inca, nu ca nu vreti. Ii injurati dupa, dar asa, in discutia cu ei, pastrati-va calmul, flerul si senzualitatea. Incercati sa-i aduceti voi in fanteziile care trebuie si-atunci veti vedea cat de simplu e sa dati frau liber imaginatiei in asa fel incat sa va placa si voua.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703