Câteva idei prin care poți face bani de buzunar dacă ești studentă

Cel mai probabil, te-ai gândit că odată ce ai ajuns în Iasi, te-ai văzut într-un oraș mare și plin de oportunități, mai ales dacă vii dintr-un oraș micuț. Așa e, am fost acolo, știm ce spunem. Dacă e să dăm timpul înapoi, când eram noi studenți, era tare greu să găseși câteva activități din care să faci bani de buzunar, asta în cazul în care nu ai părinți care să te țină în facultate și să-ți susțină toate mofturile.

Eh, bine, atunci, multe dintre fete erau hostess, promoteri, făceau chestii handmade (doar că aici mai trebuia să ai și talent), dădeau cursuri de dansuri sau alte ateliere recreative sau… făceau videochat, pe atunci, un domeniu nou, ademenitor prin banii pe care ți-i promitea că-i poți face etc. Cam astea erau principalele posibilități prin care puteai câștiga ceva bani de buzunar fără să fii angajată full time sau part time, ci doar plăită „la proiect”.

Azi, acestor idei li s-au mai alăturat serviciile de acasă: unghiuțe, machiaj, gene, dar, probabil și alte oportunități cărora noi nu le-am dat prea mare atenție. Evident, poți face și din vânzări, asta în cazul în care te înțelegi cu o firmă să lucrezi pe comision, dacă nu vrei bătăi de cap. Când eram noi la vârsta voastră, vânzări se făceau la haine, cosmetice și cam atât. Asta dacă erai student, evident. Ce putem observa că nu s-a schimbat odată cu trecerea timpului?

Deschiderea pentru videochat iasi. Mai exact, videochatul domină topul ideilor din care poți face bani fără să îți afectezi rezultatele de la facultate. Asta pentru că tu stabilești când vrei să lucrezi, în care interval orar. Și da, ai să spui că tu nu vrei să te dezbraci, că tu nu vrei să fii model de videochat, dar nu știm dacă nu cumva ți-am zis că poți face bani din vorbe. De tine depinde cât de isteață ești să ții clientul în online doar de vorbă…e i asta o artă, la urma urmei. Deci, parcă nu ți se mai pare videochatul chiar atât de simplu, nu? Este! Dacă îi înțelegi mecanismele și îți folosești mintea. 😉

Dar să revenim la subiectul tips-urilor pentru cum faci bani de buzunar când ești studentă. Ne referim la fete pentru că băieții sunt mai pricepuți și „se descurcă”. Noi ne gândim la ceea ce poți face tu, studentă fiind. Ok, dacă ai alte abilități, sigur că le poți folosi la maxim. Noi doar ți-am zis ce ai putea face mai mult în timpul liber, nu neapărat ca angajată.

6 comentarii la “Câteva idei prin care poți face bani de buzunar dacă ești studentă”

 • Raluca G
  12/01/2020 at 12:07 pm

  Buna ziua , numele meu este Raluca .Caut un loc de munca in videochat , dar nu sunt dispusa sa ma dezbrac . Nivelul meu de limba engleza este destul de bun, ce sanse am sa reusesc ?

  • VixenStudio
   12/01/2020 at 12:41 pm

   fara sa incerci nu o sa afli nici tu, eu nici atat nu am de unde sa stiu

 • Corina D
  12/01/2020 at 12:10 pm

  Buna, simt ca a venit timpul sa-mi caut un loc de munca astfel incat sa devin independenta financiar. Mi-a fost sugerat de o prietena sa incerc o cariera in videochat , astfel incat sa-mi pot plati atat studiile cat si o chiria. Care sunt orele de program?

  • VixenStudio
   12/01/2020 at 12:39 pm

   daca doresti sa beneficiezi de transport gratit intervall orar este 07-14 14-22 si 22-07 , daca n doresti sa beneficiezi de transport gratuit ,vii cand vrei pleci cand vrei

 • Alexandra M
  12/01/2020 at 12:13 pm

  Ola, sunt in cautarea unui loc de munca in videochat pe timp de zi , atata timp cat baiatul meu este la gradinita. Puteti oferi un astfel de program?

  • VixenStudio
   12/01/2020 at 12:38 pm

   vii cand vrei , pleci cand vrei 🙂

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703