Ce-as fi facut daca nu as fi ales sa vin la studioul de videochat din Iasi?

Stai mult sa te gandesti daca alegi sa fii model de videochat sau nu. Pe de o parte, ai familia si prietenii. Nu stii cum vor reactiona. Apoi, e vorba despre binele tau. Analizezi, te gandesti cum te vor privi oamenii. Norocul meu a fost ca am dat la studioul de videochat din prima peste o echipa cu oameni tineri, mereu gata sa vorbeasca despre orice cu tine, care sa te faca sa te simti respectata si apreciata. La VixenStudio, atitudinea echipei te motiveaza. Te simti ca intr-o familie, iar asta iti da un sentiment de protectie. Nu stiu cum e la alte studiouri de videochat din Iasi, dar la Vixen Studio e bine pentru toata lumea. In Iasi, sigur ca ai o multime de studiouri de videochat. Fiecare te ademeneste cu tot felul de chestii tentante. Bonusuri, masini, apartamente, orice ai visat adica. Partea naspa e ca nu iti spune prin reclame si ca le poti avea e toate cu munca ta si cu eforturi.

Videochatul inseamna sa faci in asa fel incat sa iti faci un program, chiar daca mai toate studiourile iti ofera posibilitatea de a avea program flexibil de lucru. E greu la inceput, spun sincer, iti vine sa renunti. In plus, ai o concurenta foarte mare, caci sunt multe modele de videochat in Iasi, in tara, in toata lumea. Ele deja stiu arta seductiei, un model de videochat aflat la inceput trebuie sa se acomodeze, sa invete din mers ceea ce altele stiu dupa atatia ani de experienta. Chiar daca un client de videochat n-are de unde sa stie daca tu esti model nou sau nu, cand ajungi la tot felul de discutii, te cam dai de gol. Pentru ca trebuie sa stii cum sa te adaptezi si sa joci omul pe degete. Norocul modelele de videochat de la Vixen Studio, mai ales cele noi, e ca li se face un training prin care-s invatata cam toate dedesubturile. Ramai surprins cand afli ca videochatul, de fapt, e cumva un fel de a-i pacali pe aia care te privesc. Si cu cat esti mai buna in arta actoriei, cu atat vei simti ca videochatul este pentru tine.

Ce-as fi facut daca nu as fi ales sa vin la studioul de videochat? Grea intrebare… nu stu, sincer. Aveam de gand sa plec din Iasi in Bucuresti imediat dupa ce as fi terminat facultatea. Iasul nu mi-a dovedit ca e o oportunitate pentru mine, chiar daca veneam de la tara.  Totul era scump, salariile mici, chiar nu credeam ca voi avea cine stie ce noroc. Asa, la capitala, parca altfel e totul. Doar ca nu stiu, cred ca a fost un semn sa-mi treaca prin minte ideea de a face videochat pentru inceput, ca un start in viata. Asa am privit treaba asta cu videochatul. Am zis ca va fi provizoriu, ca sa strang niste bani pentru Bucuresti, ca numai bine plecat din Iasi. Trebuia sa am bani de buzunar pentru vreo trei luni, ca sa nu imi fac griji ca nu gasesc de munca. Stiind ca plec, mi-am zis ca oricum nu prea imi mai pasa daca ar sti careva ca eu sunt model de videochat. Doar ca nu ma asteptam sa raman in Iasi. Faptul ca am facut banuti frumosi din prima luna, m-a pus pe ganduri. Am vazut ca ma pot descurca foarte bine si in Iasi, ca nu e nevoie sa plec in alt oras pentru un salariu mai bun. Imi facusem eu niste calcule si era chiar super ok sa raman in Iasi, unde erau si prietenii mei, decat sa fiu iarasi printre straini. Asa ca am ramas la studioul de videochat, doar ca am inceput sa-mi dau interesul mai mult, sa imi doresc sa invat cam tot ce era despre videochat, voiam sa fiu tot mai buna. Ce pot sa zic dupa sase ani de videochat? Ca eu mi-am demonstrat ca nimic nu-i imposibil.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703