Ce insemna videochat in trecut si cum a evoluat aceasta industrie

Industria videochatului a fost de cand lumea si pamantul una dintre cele mai controversate industrii din toate timpurile. De altfel, sa faci videochat a fost pana nu de mult un subiect tabu existand si la ora actuala multe tari unde videochatul nu este reglementat asa cum ar trebui.

Pe teritoriul tarii noastre videochatul a luat amploare de putina vreme insa pe teritoriul altor tari din lume intreaga acest domeniu nu mai este atat de popular cum a fost odata datorita vechimii lui.

Cand si cum a aparut mai exact industria videochatului

Statele Unite ale Americii si Marea Britanie sunt locurile unde a aparut pentru prima data termenul de industrie a videochatului. Asta se intampla in anii 90 cand aparusera deja calculatoarele de tip desktop, internetul si adresele IP. Treptat, treptat au aparut chaturi de socializare precum yahoo spre exemplu, oamenii au realizat ca este mult mai simplu sa porti o conversatie si sa iti faci prieteni stand acasa in confortul propriei tale canapele si usor, usor, afaceristii au realizat ca pot dezvolta adevarate afaceri profitabile prin intermediul internetului dar doar cu ajutorul oamenilor. Cam asa a luat nastere industria videochatului, urmand ca mai apoi sa apara si meseria de model de videochat.

Pe teritoriul tarii noastre meseria de model de videochat mai este blamata si in zilele noastre. Inca de la inceputul anilor 2000 de cand si-a facut aparitia videochatul si in Romania, cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu au luptat cu sistemul pentru a reglementa legal activitatea de videochat reusind ca abia in anul 2008 sa aiba un rezultat pozitiv. Si uite asa incet, incet, astazi ne putem mandri ca suntem in topul tarilor unde videochatul este o meserie practicata de multe fete, unde se castiga multi bani si unde prejudecatile nu au fost luate in seama.

Stadiul videochatului astazi

Astazi, atat pe teritoriul tarii noastre cat si pe teritoriul altor tari din lumea intreaga, meseria de model de videochat este una dintre cele mai cautate din lume. Tehnologia a avansat si oamenii scapand usor, usor, de prejudecati, au aparut si site-uri de videochat cu barbati. Modelele de videochat cu experienta, indiferent daca discutam despre barbati sau despre femei, stiu deja ca studioul din care faci parte este cel mai important daca iti doresti sa avansezi rapid in cariera si vrei sa faci multi bani. Este cel mai important sa iti alegi din prima un studio bun de videochat deoarece in aceasta meserie nu conteaza doar banii pe care ii faci, ci si programul pe care il ai, echipa din care faci parte si mediul in care lucrezi in general.

Cum va fi videochatul in viitor

Conform specialistilor care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu, previziunile videochatului in viitor se arata luminoase. Se presupune ca tehnologia o sa avanseze rapid si usor, usor studiourile amatoare vor disparea din raza de actiune ramanand doar cele profesioniste. Piata videochatului este intr-o continua crestere, meseria de model de videochat este una dintre cele mai populare din lume, in aceasta cariera poti sa avansezi rapid si sa faci performanta castigand foarte multi bani, urmand rapid ca in toate tarile aceasta meserie sa fie reglementata din punct de vedere legal.

In concluzie, daca vrei sa fii si tu in randul lumii, daca iti doresti sa urmezi meseria de model de videochat si daca vrei sa afli mai multe despre ce presupune acest job, te asteptam in studioul nostru VixenStudio la un interviu de angajare. Cu siguranta nu vei regreta cand vei vedea ca aici suntem o mare familie care abia asteapta membrii noi in echipa.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703