Ce m-a facut sa recunosc ca sunt unul dintre modelele de videochat din Iasi?

Ca femeie, societatea pune o presiune foarte mare pe tine. Parca nu te lasa sa ai alegerile tale. Parca toti decid pentru tine. Cred ca a fost vorba de teama la inceputurile mele ca model de videochat. Sincer, ma gandeam ca totul e ceva mascat, ca-n spate sunt tot felul de retele care te tranzactioneaza. Mi-era frica sa nu intru pe mana unor oameni rai, la cate vezi in ziua de azi… Dar le imi inchipuiam eu, n-are nicio legatura cu realitatea. Bine, evident ca n-am spus nimanui ca fac videochat vreo cateva luni bune. Am spus ca lucrez la un call center si fac ture, caci vorbim cu cei din strainatate. In Iasi sunt si multe call centere cunoscute, deci eram credibila. Ce m-a facut sa recunosc ca sunt unul dintre modelele de videochat din Iasi? Traiam cu o presiune pe care chiar nu o voiam. La urma urmei, lucram cu acte in regula, iar videochatul este  o activitate legala. Nu le-a picat bine deloc. Vreo trei au fost extrem de surprinsi. Adica cine ma vede, nu-si imagineaza in veci ca eu as putea fi model de videochat. Mereu am fost ca intr-o carapace din care imi era tare greu sa scot capul. Da, eram un pic timida, nu aveam nici eu o explicatie pentru asta, insa atitudinea asta inocenta a facut multi furori si bani printre pasionatii de videochat.

Nu m-am schimbat mult de cand am devenit model de videochat. Am vazut cum e sa reusesti sa strangi bani de la luna la luna. Nu am exagerat cu nimic. Cand esti o persoana care nu prea a avut bani la viata ei, tentatia de a te sparge in viguri e mare. Numai ca uite, in cazul meu, n-a fost deloc asa. Eu mi-am propus sa imi iau o masina prima data. Aveam permis, dar nu aveam masina. Videochatul m-a ajutat sa imi indeplinesc un vis. Si nu e singurul vis!

E normal ca fiecare sa aleaga ce e mai bun pentru el. Asa e si-n videochat. Unele modele d videochat ales sa faca videochat de acasa. Cred ca asa castiga mai bine, insa cand isi dau seama ca au mai multe avantaje la un studio, cauta sa se angajeze la un studio de videochat. Daca ar fi sa dau un sfat, le-as spune sa nu se grabeasca atunci cand aleg studioul de videochat. Sunt multe oferte pe piata, au aparut si-n videochat o sumedenie de studiouri. E plin Iasul cu studiouri de videochat. Insa doar un studio de videochat cu experienta te poate invata tot ce trebuie sa stii pentru a face bani din videochat. Din experienta mea cu VixenStudio din Iasi, pot spune ca e extrem de important s rezonezi cu oamenii cu care colaborezi. Iti dai seama ca e interesul tuturor ca tu sa-ti faci treaba cum trebuie. Doar asa vin banii in videochat. Daca nu iti dai interesul, nici clientii de videochat nu vin. Ce inseamna asta? Bani putini. De aici si diferentele de castiguri intre modelele de videochat din Iasi.

Norocul meu a fost ca am avut-o colega pe una dintre cele mai bune modele de videochat din Iasi. Ea m-a invatat trucuri, arta seductiei, limbajul trupului, cam tot ce ai nevoie sa stii daca vrei sa fii un model de videochat care face bani cu cap, nu cu trupul. Mi-au prins bine sfaturile ei. La care alt videochat din Iasi ai colege asa faine, care te invata cum sa castigi si tu bani frumosi? La urma urmei, fiecare trebuie sa se faca placuta. Doar ca la studioul de videochat nu am simtit niciodata aceasta competitie. Pentru ca e clar ca exista o competitie intre modelele de videochat din Iasi si de peste tot globul.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703