Ce poți face cu o coarda?

Copilarie, primul gand pe care orice fata il are in minte cand se gandeste la coarda. Sau la „coarda” aia care-i intinde pe toti. Sau la sport. Sau la cum sa te joci in fata camerei cu barbatii generosi sa isi imagineze ca te au in fata, pe un scaun eventual, capturata si nu au la indemana decat o coarda pe care trebuie sa o foloseasca sa nu le scapi. Trebuie sa te lege cumva ca sa te domine si sa nu poti opune rezistenta. Te strange. Din ce in ce mai tare, incat mai ai un pic si ai rana la picioarele stranse intr-un manunchi facut dintr-o coarda. E arma din dotare pe care clientul de videochat o are asupra ta in jocul pervers gandit si pus in practica cu atata pasiune de nu stii cum reuseste sa te faca sa fii numai sudori…

În videochat, joaca are alte conotatii, iar cand jocurile copilariei se transforma in jocuri de adulti, sa vezi atunci distractie. Doar ca se adauga elemente care sa incite, sa faca sa simti placere prin toti porii, nu sa-ti fie gandul doar la bani si atat. Sunt situatii in care intre modelul de videochat iasi si client se creeaza o relatie aparte de incredere si atunci, niciun joc nu pare prea greu de jucat pentru ca exista interes si placere de ambele parti.

Clientul de videochat simte cand e conectat cu modelul de videochat, iar la Vixen Studio, chiar daca modelele de videochat sunt invatate trucuri care sa le aduca venituri considerabile fara a face neaparat pe plac, dar macar sa dea senzatia ca fac ceea ce li se cere. Totusi, exista si situatii in care nu e nevoie sa mimezi placerea, iar asta se vede in reactiile protagonistilor. Dar deja vorbim de lungi discutii purtate inainte, incredere, un soi de amantlac de la distanta, cu doi oameni care se simt bine impreuna, chiar si de la distanta fiind.

Fanteziile sunt indeplinite, modelul de videochat isi ia rolul in serios si mimeaza perfect cum e rapita si sechestrata intr-un loc nestiut de nimeni, la care n-ajungi decat daca ai indicii clare. Sechestrata, modelul de videochat are un calus in gura (improvizat, evident, dintr-o esarfa fina, din matase, ca doar n-o muri senzualitatea nici cand esti in impas), asta pentru a-i starni neputinta de a striga dupa ajutor.

Dupa caz, isi leaga cu coarda fie picioarele, fie mainile… din cate ni s-a povestit, in scenariul pus in practica, clientul a cerut sa-si lege picioarele, pentru ca modelul de videochat sa se poata mangaia si sa nu poata fugi sa ceara ajutor. Intreg controlul il are clientul de videochat. El ii ordona ce sa faca. Ii place sa o auda gemand de placere, dar si de durere din cauza ca nu se poate misca. Modelul de videochat trebuie sa se arate panica, sa joace rolul unei femei neajutorate, care vrea sa scape, dar stie ca va scapa doar daca face ce i se ordona.

Si asa incepe joaca in care, daca la inceput era sudori de panica, la final sunt de placere… hai, curaj și imaginati-va jocul erotic pe care-l fac cei doi. Nu de alta, dar poate-l faceti si voi acasa.Si va dam chiar o sugestie: daca n-aveti o coarda, puteti folosi eșarfe. Efectul e acelasi.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703