Ce sa faci daca ai fantezii cu sora vitrega

Videochatul iti ofera o persopectiva nu doar asupra vietii, ci te face sa-ti pui semne de intrebare, mai ales in legatura cu mintea celor care apeleaza la suportul modelelor de vieochat pentru a-si implini si cele mai murdare fantezii. Dar nu intotdeauna se rezuma totul la bani, iar asta pentru ca tot modelul de videochat are controlul asupra limitelor pana la care se poate merge. De ce? Pentru ca nimeni nu-i poate impune nimic, daca modelul de videochat nu vrea sa faca acel lucru. Si cand spunem ca imaginatia n-are limite, chiar n-are limite…

De curand, unul dintre modelele Vixen Studio ne-a povestit cum un client cu care vorbea de mai multa vreme i-a cerut sa joace rolul surorii vitrege pe care o vaneaza de cativa ani. Mai exact, de vreo cinci. Pana sa-i ceara o fantezie cu ea, i-a vorbit mult. Mereu avea ceva de spus despre sora vitrega, dar modelul de videochat nu s-ar fi gandit ca mintea lui va merge intr-atat in directia de a-i cere sa mimeze un act sexual cu ea, imaginandu-si ca e sora lui. Pervers sau nu, clientul a marturisit ca a vazut mai multe filme in care a vazut astfel de situatii, asa ca a princ curaj. Asa ca au inceput un joc in care modelul nostru de videochat trebuia sa isi dea interesul sa semene cat mai mult cu sora vitrega.

Clientul a fost asa de pornit in directia aceasta, incat i-a trimis modelului nostru si cateva tinute de-ale surorii vitrege, ca totul sa para cat mai real. Norocul a fost ca nu erau prea mari diferente de marime la haine. I-a trimis inclusiv o peruca, i-a aratat poze pentru a-i putea copia machiajul… incredibil ce poate face un make-up artist priceput: te transformă în cine vrei tu să fii! Dovada e aceasta „relatie” incestuoasă, de la distanta, dar care semana atat de bine cu ceea ce realitatea arata. Cand totul a fost pus la punct, au dat drumul la treaba.

Era singurul mod prin are clientul de videochat putea sa se satisfaca fara sa-si atinga sora, chiar daca ii era tot mai dificil sa faca asta, mai ales cand erau singuri. Si uite-asa au continuat relatia de la distanta vreo cateva luni pana cand, din cate ne-a povestit modelul nostru de videochat, el n-a mai putut rezista si, intr-o seara in care era putin fumat si se bucura de compania surorii vitrege, a inceput sa se joace cu ea.

Subconstientul lui isi imagina ca e totul virtual, dar totul era cat se poate de real. Partea ciudata e ca sora vitrega, in loc sa se sperie, i-a spus ca si ea are in minte aceleasi jocuri perverse, dar nu stia cum sa i le spuna. Asa ca au inceput… si, culmea sau nu, la cateva zile dupa ceea ce s-a intamplat, au intrat amandoi pe videochat sa stea de vorba cu modelul nostru de videochat. Practic, erau doua persoane „identice” aproape, doar ca una era langa clientul de videochat, iar cealalta a fost nevoita sa joace acelasi rol de la distanta, sa imite mai bine zis tot ceea ce cei doi faceau în camera in care se aflau si in fata camerei web.

Pana cand s-au inversat rolurile si de acolo o intreaga petrecere care s-a lasat cu multi bani in contul modelului nostru de videochat, placere pentu toate partile si o noua intalnire sau un secret pe care nimeni n-avea niciun interes sa-l dezvaluie.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703