Ce spune imaginea ta despre tine și cum te ajută la locul de muncă

Oricat ne-am ascunde, imaginea vinde. E suficient sa te uiti pe retelele de socializare pentru a-ti da seama ca oamenii se dezvaluie in toata frumusetea lor, cu grija ca nu cumva imperfectiunile sa fie remarcate. Nu vorbim neaparat de vedete, ci chiar de oameni simpli. Ce, ati vazut cumva postari dese cu noi, in stare naturala? Ma-ndoiesc… iar asta nu e doar din cauza ca ne-ar fi rusine cu noi, ci vrem sa aratam lumii fix asa cum ne-ar placea lumea sa ne vada, chiar daca imperfectiunea este, de fapt, perfectiunea fiecaruia dintre noi.

Mai ales atunci cand lucrezi cu oamenii, imaginea atrage. Fie ca vorbim de domeniul bancar, fie de cel al vanzarilor sau de cel public, e clar ca o persoana aranjata ne va face sa zambim chiar si atunci cand nu suntem tocmai dispusi la asa „compromis” din cauza unei stari mai putin bune. Ba mai mult, cand esti „pe sticla”, atunci imaginea are si mai multe avantaje. Si aici nu ne referim strict la televiziune, ci si la retelele de socializare si, de ce nu, si mai incitant, la videochat. Da, in videochat, trebuie sa te faci placuta ca model de videochat iasi.

Nu exista o reteta de succes (motivul pentru care nu toate modelele de videochat castiga sau nu la fel de multi bani), insa stim, din experienta de pana acum, ca un model de videochat trebuie sa se faca placut. Cum reuseste sa faca asta tine de fiecare in parte, insa, surprinzator, tendinta de a alege un model de videochat cat mai natural capata din ce in ce mai mult interes. Natural, evident, in sens bun. Adica acea urma de feminitate, discret conturata cu un make-up adecvat nicidecum strident. Cat despre haine, fiecare model de videochat are o strategie proprie: le tine sau nu, e sau nu provocatoare…

Imaginea, per ansamblu, inseamna respectul pe care ti-l arati. Iar daca tie, cateva kilograme in plus ti se par o povara, atunci cum te-ar putea placea altcineva, daca tu esti prima care nu te place? Imaginea nu inseamna doar haine. Imaginea inseamna si personalitate. Imaginea e despre ceea ce reusesti tu, ca femeie, nu neaparat ca model de videochat, sa transmiti. In videochat, ca oricare job, e ca in viata: daca ai acel ceva pe care stii sa-l exploatezi la maxim, ai numai de castigat. Si, crede-ne, nu-i nevoie sa ai o silueta de model, ci e suficient sa stii cum sa te porti, cum reusesti sa iti conturezi o personalitate.

Stii, dincolo de haine, un chip luminos si o personalitate armonioasa iti aduc numai pozitiv in viata, acolo unde oricum trebuie sa ne acomodam mai multor personaje de-a lungul timpului. Cu cat ai o personalitate mai „in straturi” conturata, cu atat iti va fi mai simplu sa interpretezi roluri de rebela sau cea care urmeaza reguli. Totusi, fermecatoare ne sunt, in domeniul videochatului, fix acele modele de videochat care stiu sa oglindeasca acea senzualitate cu hainele pe ele. Si sa nu credeti ca eticheta influenteaza in vreun fel sau altul individualitatea fiecaruia.

Dar cum noi suntem inca partasi ai unei societati care eticheteaza, s-ar putea sa ai parte de momente in care eticheta sa te puna pe o pozitie pe care, uneori, nu o meriti. Doar pentru ca stii sa interpretezi roluri si sa te asumi in acele etichete, in hainele pe care le porti. Noroc ca-n videochat nu prea e nevoie de etichete, ci de fler si personalitate.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703