Ciudatenii in videochat: sa platesti ca sa privesti cum doarme o femeie

Deja n-ar trebui sa ne mai surprinda cerintele clientilor de la videochat iasi, se-ntampla, totusi, sa ne mai punem semne de intrebare… sa platesti doar sa privesti cum doarme o femeie, chiar nu ne-am fi asteptat sa vedem. Mai exact, acum ceva timp in urma, un britanic i-a solicitat unul model de videochat de-al nostru sa intre in rolul frumoasei din padurea adormita, omul fiind pasionat de mic copil de acest basm care, culmea, ar fi trebuit sa motiveze fete, nu baieti.

Nu stim de ce, dar britanicul nostru i-a povestit lui D., modelul de videochat de la Vixen Studio, cum si-a imaginat ca atunci cand va deveni mare va salva lumea asa cum se intampla intotdeauna in basme, acolo unde binele invinge raul. Si-a dorit sa fie erou, iar asta l-a facut sa devina pompier. Totusi, avea un moft: acela de a vedea cum doarme o femeie. Bine, dedesubtul fanteziei era altul, de fapt: el voia sa faca sex virtual macar cu o persoana moarta, asa ca isi imagina ca acel somn din poveste e o moarte.

Ii povestise lui D. ca fostele lui iubite erau cumva suprinse de acest „fetis” si deseori se trezeau speriate atunci cand se trezeau si-l gaseau cum le priveste fara sa le faca nimic altceva. Li se parea suspect, daca putem spune astfel, iar la despartire, aproape toate i-au spus ca e ciudat.

Totuși, si-a gasit linistea pe site-urile de videochat, locul in care nimic nu pare ciudat, fiecare fantezie e inteleasa, nu surprinde pe nimeni si chiar daca ar suprinde, modelele de videochat stiu foarte bine sa simuleze, incat nu dau de inteles nicio clipa ca tresar sau ca isi ridica semne de intrebare.

„Fantezia lui a fost foarte simpla pentru mine. M-am simtit ca acasa, inainte de somn. Cererea lui mai ciudatica, sa spun asa, a fost ca inainte sa ma pregatesc de somn, sa ma intep cu ceva, ca in basm, ca sa pot sa cad intr-un lung somn, iar el sa vina sa ma salveze. A vrut sa vada cum ma pregatesc de somn: sa ma demachiez, sa ma imbrac nu in pijamale dintr-astea sexy, cum avem noi la videochat, ci in rochie de seara, ca nah, printesele au si ele haine de rintese, nu oarecare. Am facut totul asa cum isi creionase in mintea lui… mi-am pus o rochie lunga, cea mai eleganta pe care o aveam pe acasa pentru ca imi spusese cu cateva zile inainte care ar fi fantezia lui.

Andrele n-am avut, ca in poveste, nici nu-mi mai aminteam subiectul, dar am improvizat. Cred ca au fost banii facuti cel mai usor din toti anii mei ca model de videochat. Nu mai stiu cat a durat somnul, nu stiu ce-a facut omul cat timp am stat cu ochii inchisi. A fost o chestie interesanta si pentru mine, caci nu-i chiar usor sa sta neclintit si treaz atata timp. Semnalul la care trebuia sa ma trezesc era cumva sarutul lui de la distanta si faptul ca-si spunea ca sunt salvata! Bine, cand am aflat dedesubtul fanteziei, mi-am spus ca totul e cam macabru si scarbos, dar nah, totul era virtual, de la distanta si pe bani.”

Observam ca nu orice fantezie, oricat de inocenta pare, are o doza de sexualitate. Sunt oameni care trec pe langa noi si nu ne-am gandi ca-n mintea lor se adapostesc ganduri dintre cele mai perverse. Poate e motivul pentru care videochatul e un domeniu atat de fascinant, in care ai ocazia sa cunosti si sa te joci cu mintile clientilor.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703