Corina, 31 de ani, Iasi

„Totul a început ca o joacă. Eram trei prietene venite la studii în Iasi. N-aveam bani, eram tinere și nebune. Ni s-a părut o soluție, o idee. Am decis să mergem toate. Nu mai știu de ce am ales Vixen Studio. Cred că era cel mai cunoscut, auzisem despre în mai multe cercuri. Vai, când îmi amintesc prima săptămână. Am zis că nu sunt în stare de nimic. Dar mereu îmi mai dădeam câte o săptămână. Banii au venit greu, eram stresată și inhibată. Dar și când am învățat pe bune ce trebuie să fac, banii au venit… a fost comică perioada aceea. Oricum, așa m-am întreținut în timpul facultății. Mi- fost greu să mă las, dar dacă n-o făceam la 24 de ani, când încă mai aveam curaj să mă aventurez, să rabd, să trag de mine, și azi aș mai fi fost model de videochat iasi. Cu binele te obșnuiești repede și cu greu renunți. Dacă n-aș fi mamă, m-aș reapuca oricând că tare mi-a mai fost…”,

2 comentarii la “Corina, 31 de ani, Iasi”

  • Maria P
    12/01/2020 at 11:48 am

    Buna, as dori sa vin la fata locului sa discutam despre locul de munca si conditiile oferita. Unde va gasesc in Suceava. Oferiti cazare gratuita sau se opreste din incasari?

  • Iulia D
    12/01/2020 at 11:51 am

    Salut , numele meu este Iulia. Aud fel si fel de discutii cum ca un loc de munca in videochat iti poate aduce usor sume de ordinul miilor de euro. Care este venitul mediu la voi?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703