Crezi că ești în trend? Ce spune părul pubian despre tine și cum poți să-nnebunești bărbații cu „designul” zonei intime

Chiar dacă am fi tentați să spunem că „radem” tot, cosmeticienii spun că în ultimii ani au primit tot mai multe solicitări de la femeile care și-au dorit fel și fel de desene în zona intimă, de la fluturi, inimi, săgești, flori sau chiar iepurașul Playboy. Pentru toate, industria a dezvoltat șabloane, astfel încât trebuie doar să știi ce îți dorești și se rezolvă.

De-a lungul anilor, tendințele au evoluat, cosmeticienii susținând că oricum, totul ține de persoană, de cum se simte bine, nu neapărat de ceea ce se poartă, mai ales atunci când nu lucrezi în industria erotică, adică nu ești actriță de filme porno sau nu ești model de videochat iasi. Am menționat cele două domenii de activitate pentru că aici, ideea este de a fi atractivă, de a ieși în evidență, iar într-o mare de „păduri virgine”, e foarte probabil să fii remarcată mai ușor prin astfel de „semne distinctive” care se pot realiza „la comandă”.

Fie că vrei să fii zburlită sau așezată, trebuie să ai în vedere că epilarea stilizată necesită o perioadă de pregătire, adică ai nevoie de răbdare pentru ca firul de păr să ajungă la dimensiunea necesară pentru a putea fi realizată coafura în parametri corespunzători. De asemenea, ai în vedere faptul că efectul stilistic nu durează decât vreo două săptămâni, timp suficient să te decizi pentru un nou model. Extravaganță sau nu, sigur vei fi altfel.

 

Dar când a apărut moda părului pubian?     
Femeile au dat dovadă că se îngrijesc în zona intimă din cele mai vechi timpuri, mărturie stau reprezentațiile artistice egiptene sau grecești în care se observă că femeile preferau să nu aibă niciun fir de păr. Mai târziu, s-au văzut „tufișuri”, însă cercetătorii n-au stabilit dacă acestea era întruchipări ale unei realități sau simple efecte stilistice folosite în artă. Dar ce mai contează dacă întocmai aceste detalii au făcut ca unele opere să devină cu adevărat memorabile? Evident, indiferent de epocă, îngrijirea ținea de clasa socială din care făceai parte, cutezanele fiind cele care dădeau tonul „tendințelor”.

Mai apoi, pe la finalul secolului al XIX-lea, putem observa fotografii care arată femei neepilate în zona inghinală, însă odată cu anii, studiile au arătat că femeile tinere preferă să se epileze total, în timp ce femeile mai în vârstă preferă să fie cât mai naturale. Revista Playboy a speculat dorința de a vedea femeia dezgolită în totalitate, pusă într-un decor sau scenariu atent creionat. Nu de puține ori, vedetele care au pozat pentru Playboy au dat tonul a ceea ce se poartă în materie de păr publian.

Există legătură între părul pubian și sexualitate?

         Cercetătorii spun că studiile arată că există o legătură între libidou și modul în care femeile ales să-și poarte părul pubian. Adică, femeile care n-au deloc păr publian sau își fac diferite tunsori au un libidou mai ridicat, ceea ce face ca sexualitatea să fie mai puternică, asta în comparație cu cele care preferă să fie natrale. Ba mai mult, femeile care își îngrijesc părul pubian sunt mai deschise la experiențe sexuale noi, sunt mai îndrăznețe în dormitor și nu spun nu unor practici sexuale precum sexul oral sau chiar folosirea unor jucării sexuale pentru propria satisfacere. E foarte probabil ca „tunsoarea” să te facă să ai mai multă încredere în tine, de aici lipsa de inhibiții.

7 comentarii la “Crezi că ești în trend? Ce spune părul pubian despre tine și cum poți să-nnebunești bărbații cu „designul” zonei intime”

 • Andreea M
  11/01/2020 at 10:35 am

  Buna! Este adevarat ca in cazul in care iti iei o zi libera , este obligatoriu sa fie recuperate!

  • VixenStudio
   11/01/2020 at 5:35 pm

   in studiorile de videochat vixen ,nu avem ture obligatorii

 • Cristina
  11/01/2020 at 10:37 am

  Buna ziua! Ma puteti , lamuri cum sta treaba cu impozitele ca model la Vixenstudio! Cine este responsabil pentru impozitul din incasarile mele!

  • VixenStudio
   11/01/2020 at 5:34 pm

   fiecare parte contractuala isi plateste impozitul pe venit

 • Tudorita R
  11/01/2020 at 10:42 am

  Buna ziua !Este nuditatea obligatorie la Vixenstudio ?Sau mai bine zis se pot face bani daca nute dezbraci? Weekend placut!

  • VixenStudio
   11/01/2020 at 5:32 pm

   se pot face bani chiar daca nu te dezbraci,dar asta inseamna sa stapanesti foarte bine limba engleza,sa arati intr-n “mare fel”…

 • Lola F
  19/01/2020 at 3:17 pm

  Salut . care mai sunt ultimile noutati in materie de videochat, e in continuare o paine de mancat?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703