Cris, 33 de ani, Ibiza

„Videochatul e tentant, de ce să nu o spun? Bine, acum e ceva haos, căci fetele s-au mutat să facă videochat de acasă, dar nu-și dau seama că nu au aceleași satisfacții. Nu știu, pentru mine, indiferent la ce studio de videochat am fost, mi-am făcut prieteni, oameni cu care chiar am o relație de prieteni și după ce nu am mai fost model de videochat.

De Vixen Studio mă leagă cea mai lungă perioada a mea din domeniul videochatului. Acolo am cunoscut cele mai mari satisfacții, cu cei de la Vixen am râs și am plâns de multe ori. Nu știu, acum locuiesc în Ibiza, m-am stabilit aici, am un loc de munca, n-am mai vrut să stau în țară deși aveam bani și tot ce îmi doream. Am vrut o schimbare și am făcut-o, dar gândirea nu rebelă, ci fix gândirea aceea open-minded, datorită videochatului o am. Nu știu experiența altora, dar pentru mine, Vixen Studio a fost locul de muncă ideal!”,

2 comentarii la “Cris, 33 de ani, Ibiza”

 • Marina U
  13/01/2020 at 9:19 pm

  Am citit articolul de mai sus , si mi-as dori sa calc pe urmele ei…
  Daca altcineva a reusit de ce nu as incerca si eu , atata timp cat este un loc de munca foarte bine platit,oferindu-ti independenta financiara.Care este bonusul de angajare in momentul de fata?

  • VixenStudio
   14/01/2020 at 3:21 am

   Bonusul de angajare este de 1000 ero

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703