Cristina, 48 de ani, Iasi

„Să ziceam că am crezut că mi-a trecut vremea, chiar dacă nu arăt vârsta pe care o am. Femeie în toată firea, 47 de ani, vă dați seama că am cântărit foarte bine decizia de a deveni model de videochat. A fost cu adevărat o provocare, dar nici eu nu mă mai mulțumeam cu un salariu de 3000 de lei după vreo 20 de ani de muncă. Copiii sunt mari, plecați în București la studii, aveam nevoie și de mai mulți bani pentru ei, căci un părinte își ajută copiii mereu. Așa că după ce am văzut un anunt de angajare la videochat pe www.anuntuldeiasi.ro , am sunat să văd despre ce e vorba.

Le-am spus că sunt mamaie de acum față de alte fete care sigur sunt pe acolo, dar și la telefon a râs cea de la Vixen Studio. Mi-a zis că mai sunt modele de videochat care au peste 40 de ani, așa că mi-a fost ca o încurajare. La interviul de angajare am povestit mult. N-a fost nici pe departe un interviu de angajare ca oricare altul. A fost chiar comic, am râs mai ales de curiozitățile mele. Evident că la început nu am fost confortabilă deloc, dar după două luni am început să văd și rezultatele pe bune. Așa că iată că acuș se face anul de când sunt model de videochat, dar maturitatea m-a învățat să nu arunc cu banii pe fereastră, ci să-i investesc cu cap. Ce au spus copiii mei când le-am spus?

Au norocul de a avea o mamă tânără și cochetă, care arată mai bine decât unele tinere de 30 de ani, poate. Așa că li s-a părut foarte șmecher. Au înțeles că o fac pentru noi, pentru a ne fi mai bine și că e ceva de moment. E un loc de munca plăcut, atmosfera contează mult și nicio zi nu seamănă cu alta. Nu mă plictisesc niciodată când sunt la program și în tot acest timp am cunoscut fel și fel de indivizi pentru care, pentru unii, am fost chiar ca un fel de psiholog. E interesant să fii model de videochat la Vixen Studio. Sincer, n-am crezut că voi spune că îmi place, dar nu degeaba se spune că banii te schimbă.”, Cristina, 48 de ani, Iasi

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703