Cu sau fara masca?

Placut a fost dintotdeauna aerul misterios al femeii care te lasa sa-i descoperi treptat frumusețea. Nu neaparat in videochat, ci mai degraba in viata de zi cu zi, chipul e primul impact. Un chip luminos emana o siguranta de care n-ai cum sa nu te indragostesti. Dar cand trebuie sa radiezi pe sub o masca, ce faci? Da, e drept ca trebuie sa ne intrebam cum vom arata noi de acum inainte… cu o masca pe fata, si nu, nu ne referim la mastile cosmetice, ci la cele care ar trebui sa ne protejam sa nu luam virusul, tot ce-i la vedere nu mai e la vedere.

N-ai cum sa te bucuri de frumsetea unei femei care are trei sferturi din fata acoperita.Ca exista culturi si religii in care e ceva firesc ca fata femeii sa fie acoperita, e alta poveste, dar noi, restul, de ce? E si o parte interesanta, mai ales in cele domenii in care e bine sa-l faci pe om sa te descopere. Nu credem de-acum ca masca va fi accesoriu pentru modelele de vdeochat, dar în jocurile practicate, masca a fost intotdeauna un element incitant. Bine, masca acoperea inainte ochii, acum, va trebui sa gandim noi idei cu masca care acopera gura. Totusi, nu va imaginati cunoscuta masca… noi vorbim despre masca estetica, confectionata poate dintr-o dantela fina, care incita. E un joc al sedcutei din care ambii parteneri au de castigat… placere.

Videochatul este despre imaginatie si nu despre pudoare. Videochatul e despre actorie si nu despre implicare. Videochatul e un loc de munca plin de satisfactii financiare, iar in gluma, am putea spune ca e inclusiv despre satisfactii carnale. Videochatul e despre conexiunea dintre modelul de videochat iasi si clientul care are incredere sa faca tot felul de jocuri cu cea cu care vorbeste, fara false pudori sau ganduri ca va fi judecat.

Și, totusi, ce facem cu masca? Suntem in spatiu inchis, intim, n-avem contact cu alte persoane, cu sau fara masca? N-ai de unde sti ce idei le mai vin unora, iar un aceesoriu la moda chiar poate starni imaginatia. Deci, cu sau fara masca? Evident ca fara masca pentru a fi admirata in toata splendoarea, dar si cu masca, daca vrei sa-ti intri in roluri. Sfatul nostru e sa nu apelezi la mastile traditionale, cele sterile si deloc interesante, ci opteaza pentru cateva masti estetice, cu mesaje indecente.

Se pot face la comanda, iar atunci fii sigura ca vei starni si mai mult interesul clientilor de videochat. Un mesaj bine plasat e deja un „salut, vino incoace” în videochat si noi stim foarte bine ca ai nevoie de ceva inedit pentru a te evidentia pe langa toate celelalte modele de videochat care-si asteapta interlocutorul cu care sa faca tot felul de nebunii.

Si videochatul este intr-o permanenta schimbare, ca oricare alt domeniu. Depinde de modelul de videochat daca se adapteaza sau nu, in sensul ca nu-i tocmai usor sa gasesti acele idei si mijloace prin care sa te faci remarcata, caci si despre asta e videochatul. Seductia e extrem de importanta in videochat si nu-i tocmai cel mai usor lucru de dobandit, oricat de priceputa ai fi.

1 comentariu la “Cu sau fara masca?”

  • Akbert
    16/05/2020 at 10:45 pm

    Buna seara

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703