Cum am perceput toata experienta videochatului in iasi?

Videochatul a fost ca o ultima solutie pentru mine

Mereu li se va parea altora ca stiu ce e mai bine pentru tine. Sigur ca fiecaruia dintre noi i s-a intamplat asta cu apropiatii, dar cand ati avut nevoie de ceva, au sarit la fel de rapid? Au fost la fel de vigilenti? Ma indoiesc. Pai fix pe acest exemplu mi-am vazut si eu de viata mea, fara sa ma intereseze cine, ce vorbeste despre mine. Cele mai importante decizii din viata mea le-am luat fara sa ma consult cu nimeni. Am inteles ca sunt singura responsabila, ca eu trebuie sa fiu cea care ia in calcul toate variantele si alege fix ce e mai bine. Poate doar familia sa se implice, insa vezi tu… cand eu am decis sa merg la studioul de videochat, familia nici nu a vrut sa auda. Vedea cat de greu ma descurcam cu banii, cu copilul. Eram o mama singura, lucram la un bar de cartier din Iasi, cu pacanele. Eram satula sa vad tot felul de betivi. Eram nevoita sa ma complac doar de dragul copilului. Trebuia sa ii ofer conditii, cheltuielile cu el cresteau de la an la an. Videochatul a fost ca o ultima solutie pentru mine. Nici eu nu m-as fi gandit ca as putea face videochat, insa cat de respectata m-am simtit din prima zi de lucru la studioul de videochat, nu m-am mai simtit cam la niciun alt loc de munca din Iasi.

Cum am ajuns sa colaborez cu VixenStudio?

Buna intrebare! Pai n-a fost chiar greu sa dau de ei. La o simpla cautare pe Google referitoare la studiourile de videochat din Iasi, sunt printre primii. Asta inseamna ca studioul e cunoscut. Asa am dedus eu, atunci. Am mai citit ce gaseam pe internet despre ei, dar si despre alte studiouri de videochat din Iasi si uite asa m-am decis sa merg la cateva interviuri. Cred ca mi-a placut mult discutia de la interviul de angajare. A fost o discutie libera, mai mult amicala decat una care sa-ti dea senzatia ca ai in fata un angajator. Fata de altii care mi-au vorbit de sus si pareau oricum morocanosi si incordati de atatea grade, aici am citit omenie. E greu sa simti oamenii in ziua de azi, insa iata ca eu nu m-am inselat. Ideea de a fi amabil m-a atras sa lucrez pentru ei, pentru Vixen Studio. Intram sa lucrez la unul dintre cele mai vechi studiouri de videochat din Iasi. O adevarata provocare. Nu stiam ce ma asteapta, insa cand ai un copil, nu prea te mai sperie nimic.

Cum am perceput toata experienta videochatului?

Poate veti rade, insa pentru mine a fost ca o binecuvantare. Aveam probleme financiare mari. Niciodata nu am crezut ca pot trai in Iasi, in Romania de fapt, cu un salariu decent, ca in afara. Cu copil, era mai greu sa plec in strainatate. Asa ca atunci cand am ajuns la concluzia ca nu se mai poate face nimic, am ales videochatul. Nu-mi pare rau nicio secunda. Asa am putut sa imi demonstrez ca viata e foarte frumoasa. Iar banul chiar o face frumoasa. Nu alergam dupa bani, dar cine-i fericit cu stomacul gol? Reusesc sa castig pe luna destul de bine, sumele variaza. Ma vad ca pe un angajat propriu, caci de mine depinde cat castig. Dar per ansamblu, experienta videochatului e pana acum una extrem de multumitoare. Nu stiu daca e asa la oricare alt studio din Iasi, insa cam toate modelele de videochat de la Vxen Studio sunt fericite. Chiar cred asta. Au o stare de bine si datorita echipei care mereu sare in ajutor. V-am spus inainte de acea idee de omenie. Nu trece la ei nici dupa ani de zile in care-i esti angajat. E o stare naturala. Si simti ca nu e nimic fortat. Asta te incurajeaza sa vii cu drag la studio. Conteaza mult atmosfera in care lucrezi!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703