Cum îți influențează zodia poziția sexuală preferată. Tu ții cont de asta?

Știm, horoscopul nu mai e de mult timp la modă, mai ales după ce ți-ai dat seama că astrele nu prea pot cum să-ți influențeze destinul și că Mercur retrograd n-are nicio treabă cu deciziile tale. Totuși, astrele stabilesc câteva dintre trăsăturile tale comportamentale, iar când vine vorba de dragoste și sex, se pare că te cam dau de gol… v-am spus asta doar ca să știți pe cine să dați vina pentru fanteziile voastre.

Astfel, potrivit horoscopului, dacă ești născut sub semnul berbecului, să deții controlul în dragoste te cam caracterizează. Faci ceea ce simți, nu prea zici nu picanteriilor, iar ce altă poziție decât doggy style crezi că ți s-ar potrivi mănușă? Niciuna, îți spunem noi.

Taurii nu se dau în vânt după poveștile romantice, ci mai degrabă după erotism și plăceri fizice. În pat sau oriunde în altă parte, în timpul unei partide de sex, nu va fi de acord să fie dominat, iar ideală îi este poziția „cheia încrucișată”- aceea în care ea stă pe masă, cu picioarele încrucișate și ridicate până în dreptul pieptului său, penetrarea fiind din față. Nu spune că n-ai încercat-o încă pentru că nu te credem!

Dacă ești născut în zodia gemeni, află că poți trece de la o extremă la alta în doar câteva minute, de la romantism la perversiuni, fără să-ți pui nici cel mai mic semn de întrebare că n-ar fi în regulă. Ești atent și la nevoile partenerului, deci, poziția 69, spun astrele, ți s-ar potrivi de minute. Fă-o mai palpitantă prin locurile neconvenționale în care ai putea să o pui în practică. Te lăsăm pe tine să dai frâu liber imaginației.

Racii au mare grijă să fie în siguranță și cumva protejați, iar partenerul chiar e cel care contează. După ce și-a dat seama că poate avea încredere, racul de descătușează. Poziția sexuală preferată e amazoana, adică aceea în care el stă pe scaun, iar ea i se așeză în poală, cu fața spre el, ea fiind cel care coordonează mișcările.

Dacă n-ar fi leul în zodiacul sexual, c-are ar mai fi plăcerea? Amant desăvârșit, leul e o adevărată provocare când vine vorba despre preferințe sexuale. Ce e cuminte nu-i pe placul lui, iar poziția preferată e roaba, potrivit astrelor. Practic, partenera trebuie să-și sprijine partea de sus a trupului fie pe pat, fie pe podea, iar partenerul îi ține picioarele, o controlează și o penetrează pe la spate.

Dacă ești în zodia fecioară, află că și în pat ai momente în care ai de adus obiecții partenerilor, asta în cazul în care ți se pare că nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Nu prea sunt adeptele aventurilor de-o noapte, iar poziția sexuală care îi definește este „alunecarea”: cei doi stau întinși, partenerul primul, ea deasupra, astfel încât să li se lipească corpurile. Alăturarea trupurilor face ca totul să fie intens, mai ales că picoarele trebuie să fie apropiate.

Cei din zodia balanță n-au răbdare, așa că, dacă n-apucă să obțină repede ce își doresc, pleacă mai departe. La ei, totul e echilibru, dar pe cât de cuminți ar părea, sexul în public e printre preferințele lor. Poziția sexuală preferată e una simplă, la prima vedere, dar acum depinde unde este pusă în practică pentru adrenalină deplină: ridicată în brațe, partenera își înfășoară mijlocul bărbatului, astfel încât să simtă totul în profunzime.

Dacă ești scorpion, astrele spun că „sezlongul” este poziția sexuală preferată: bărbatul stă în șezut, sprjinit în mâini, iar partenera stă întinsă pe spate, sprijinindu-se de o pernă, cu pcioarele pe umerii lui. Penetrarea, ca profunzime, e dictată de parteneră.

Săgetătorilor le plac picanteriile în materie de sex, așa că nu trebuie să te mire nimic din ceea ce ți-ar cere. Chiar dacă sunt egoiști în pat, nu fac rabat de la a-și complimenta partenera pentru forme sau lenjeria purtată. „Arcul de triumf” este poziția preferată a zodiei: el stă cu picioarele întinse, ea se așeză peste el,iar cu ajutorul lui, se lasă ușor pe spate, până când va fi lungită peste picioarele lui, iar el se apleacă spre ea, într-un dute-vino extrem de incitant.

Capricornii sunt cei mai perverși din zodiac când vine despre sentimente pentru că nu știi niciodată dacă sunt reali sau doar se joacă, dar cert e că n-ai să te plictisești niciodată cu ei pentru că niciodată nu urmează un anumit tipar. „Muntele fermecat” este poziția sexuală care îi definește, iar pentru asta ai nevoie de câteva perne, pe care ea se va sprijini, în genunchi fiind. Partenerul se așează în spatele ei, în genunchi, cu picioarele desfăcute pe lângă picioarele ei.

Vărsătorii sunt fermecători pentru că scenariul se petrece înainte să se întâmple, mai întâi în mintea lor. Le place joaca intelectuală, acea cucerire la care trebuie să arăți că îi poți face față. Poziția sexuală preferată este „cobra”, în care femeia stă întinsă pe spate, iar el se așează între picioarele ei. El se sprijină în coate, iar ea îi ține fesele, controlând, astfel, penetrarea.

Peștii sunt romantici și grijulii cu partenerul, căruia îi acordă atenție deplină. „Șoapta” este poziția sexuală preferată, potrivit astrelor, în care partenerii stau întinși față în față, iar ea îi prinde spatele cu picioarele. Mișcările pot fi stabilite de ea, dar poziția oferă deschidere și gât, și la urechi, părți ale trupului care pot fi sărutate în voie.

2 comentarii la “Cum îți influențează zodia poziția sexuală preferată. Tu ții cont de asta?”

 • Anca F
  14/01/2020 at 6:47 pm

  Salut , ma numesc Anca , am 39 de ani , sunt interesata de locul de munca din Suceava .Bonusul de angajare mai este de actualitate?

  • VixenStudio
   15/01/2020 at 5:32 pm

   da este valail bonusul

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703