Cum m-am deghizat in „Jamila” si am inceput sa fac bani din fantezii culinare

Bucataria nu-i un punct forte pentru oricine, dar daca te-ar plati cineva doar sa priveasca spectacolul pe care-l poti face infasurand niste sarmale, de exemplu, nu-i asa ca ai deschide cartea de bucate mai des? Barbatii se gandesc la cele mai inedite moduri prin care pot sa-si starneasca instrumentul din dotare, iar atunci cand femeia de acasa nu-i chiar deschisa la fel si fel de fantezii si jocuri nevinovate, e nevoie de un model de videochat care poate juca fel si fel de roluri doar pentru a vedea satisfactie dincolo de camera web.

Surprinzator sau nu, barbatilor le plac femeile care stiu sa gateasca, inclusiv atunci cand nu apuca sa deguste preparatul culinar. Le place spectacolul, modul lasciv in care o femeie se poate misca atunci cand pregateste o mancare. Daca pui pasiune, starnesti pasiune, iar cine ar putea sti mai bine decat noi cum e cu pasiunea-n bucate, nu doar in asternuturi, daca nu noi, cei de la Vixen Studio?

In bucataria Vixen Studio, aia in care chiar gasesti tot felul de instrumente de gatit ca in oricare alta bucatarie, se-ntampla si lucruri la care nu te-ai fi gandit. Nu stim de ce, dar nici nu ne chinuim prea mult sa intelegem, dar unii barbati mai au obiceiul de a le cere modelor de videochat iasi sa gateasca goale tot felul de mancaruri din care, la finalul „notei de plata”, tot noi ne infruptam… uite-asa s-a intamplat intr-o zi in care unul dintre modelele noastre de videochat ne-a spus ca are un client care i-a spus ca vrea sa-i pregateasca ea cafeaua in fiecare dimineata.

Omul n-avea pe nimeni si asa avea impresia ca e cineva in fiecare dimineata langa el, mai ales ca era intrebat si alte chestii decat cele obisnuite, erotice, care vorbesc despre fanteziile si fetisurile fiecaruia… Evident, joaca nu s-a terminat doar la cafea, ci omul a inceput sa-si imagineze ca e pe bune intr-o relatie de la distanta cu R., colega noastra de la Vixen Studio, iar aceasta „relatie” trebuia sa se consume ca oricare alta. Asa ca nu mare ne-a fost mirarea sa o vedem pe R., intr-o alta zi, gatind deghizata in „Jamila”.

Spunem deghizata pentru ca vorbim doar de activitatea Jamilei, nu de altceva, adevarata sursa de inspiratie a modelelor noastre de videochat atunci cand trebuie sa gateasca pentru clienti tot felul de mancaruri. R. și-a intrat perfect in rol si s-a pus sa faca o mamaliga zdravana cum n-a mai vazut americanul.

O ajuta, ce-i drept, si sucitorul care l-a facut pe client sa-si imagineze ca la fel l-ar manui si pe el. Totul e sa-ti intri in rol și-apoi, doamnelor, n-ar fi rau ca macar din cand in cand sa va imaginati ca sunteti modele de videochat si-i pregatiti cina barbatului cu la fel de mult erotism afisat de un model de videochat cu experienta.

Exersati in oglinda pana sa puneti in scena live intreaga poveste, da ia ganditi-va cum aratati doar cu un sort pe voi, machiata si coafata, pe tocuri si „muncind” intr-un bol din care, din cand in cand, va mai si prefaceti ca gustati crema care, oups, se prelinge usor in coltul gurii. Yammy! Eh, da, cam asta vedem noi la Vixen Studio de la ale noastre „Jamila” care nu stiu sa gateasca doar zile fripte, cum ar crede unii, ci chiar mancaruri savuroase din care nu lipseste ingredientul-minune: fantezia! Ha, pofta buna s-aveti!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703