[UPDATE 2020] Cum reusesti sa treci interviul de angajare ca model de videochat

Update 2020: Orice interviu de angajare iti aduce realmente emotii inimaginabile indiferent de domeniul in care te-ai decis sa iti aplici CV – ul. Atunci cand vorbim despre emotii la angajare, ne referim in general la lucruri de genul – daca nu il impresionez pe patron?!, daca se prezinta un candidat mai bun decat mine?!, daca nu sunt suficient de pregatita pentru acest loc de munca, daca cerintele postului nu sunt in avantajul meu?! etc Intrebari sunt multe si firesc, raspunsuri la fel. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu in tara si peste hotare ne recomanda sa incercam sa lasam emotiile deoparte atunci cand suntem nevoiti sa participam la un interviu si sa incercam pe cat se poate sa ne relaxam si sa fim siguri pe noi.

In cazul in care aplicam CV – ul la o agentie de videochat, lucrurile nu sunt cu mult mai diferite. Discutia cu viitorul sef trebuie sa fie una dezinvolta, fara inhibitii, sa lasi de la tine atat cat trebuie dar sa stii sa iti pastrezi si limita ta de viitoare avantaje in cazul in care vei fi angajata.

Multa lume considera acest job nu chiar atat de serios pe cat ar trebui, lucru total neadevarat. La absolut orice interviu ai avea la o agentie de videochat, oricare ar fi aceea, trebuie sa te prezinti cu un aspect impecabil din toate punctele de vedere.

Tinuta este primul lucru caruia trebuie sa ii acorzi o importanta majora. Astfel, aceasta trebuie sa fie una decenta, in limita bunului simt. De preferat este un costum deux – pieces din fusta pana la genunchi, sacou si camasa alba ori un costum deux – pieces din pantaloni la dunga accesorizati cu o curea fancy. Ca si pantofi sunt preferati cei cu botul ascutit cu un toc nici prea mare dar nici mic. Geanta trebuie obligatoriu sa fie una de tip business, de dimensiuni mai mari, o geanta in care sa iti incapa toate actele necesare pentru a il impresiona pe viitorul sef, diplomele, certificatele de toate tipurile etc si mai ales CV – ul.

–––-

Te-ai decis sa urmezi o cariera ca si model de videochat iasi, ai aplicat pentru angajare si esti chemata la interviu. Acum este momentul in care va trebui sa dai tot ce e mai bun pentru a primi raspnsul afirmativ pe care ti-l doresti din partea angajatorului. Doar prin demonstrarea calitatilor tale prin care devii cea mai buna alegere in satisfacerea nevoilor angajatorului vei reusi sa fii parte a echipei dintr-un studio de videochat celebru.

Noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi care te vor ajuta sa treci cu succes peste interviul de angajare.

Fii punctuala. Repeta in prealabil ruta locatiei unde va trebui sa ajungi pentru a sustine interviul. Lucrul acesta iti va fi de folos pentru a fi punctuala, deoarece vei sti conditiile de trafic ce ar putea aparea in aceeasi zi cu interviul. Rezerva-ti un timp suplimentar necesar pentru parcare, lifturi si alte mici chestiuni care ar putea duce la intarziere.

Alege o vestimentatie echilibrata. Nu este specificat nicaieri ca ar trebui sa alegi o rochie de seara pentru interviul de angajare ca model de videochat. Vestimentatia ta ar trebui sa para aleasa in cel mai mic detaliu, curata si deloc ostentativa. Mizeaza pe un top accesorizat cu un sacou si un pantalon. Chiar daca activitatea ca model de videochat presupune uneori si imbracarea unor haine mai extravagante, interviul de angajare trebui sa-l privesti cu seriozitate.

Mentine un contact vizual permanent cu angajatorul. Persoana care te va intervieva se va concentra pe raspunsurile tale, fara sa puna la indoiala interesul pe care il vei afisa. Mizeaza pe limbajul corporal, pe o gesticulatie fina si pe un contact vizual permanent, bineinteles, cu mici pauze. Excesul va parea artificial, iar persoana care te intervieveaza poate intelege ca fortezi acest lucru pentru a obtine jobul si nu pentru ca este un obiectiv important pe care doresti sa-l atingi.

Pregateste un set de intrebari si curiozitati despre job. Afiseaza respect si interes pentru studioul de videochat la care doresti sa te angajezi pregatind un set de intrebari despre afacere sau despre activitatea si modalitatea de desfasurare a jobului. Intrebarile si curiozitatile trebuie sa aiba ca subiect principal compania, si nu persoana ta.

Nu deveni insistenta. In cazul in care intervievatorul iti ofera o data anume sau un interval de timp in care vei primit rapsunul in legatura cu interviul de angajare, fii rabdatoare. Daca nu reusesti, corect este sa trimiti un e-mail sau sa suni pentru a verifica progresul tau.

Nu uita! Succesul vine prin rabdarea si seriozitatea pe care le dedici pe parcursul intregului proces de angajare.

Scapa de emotii si vino sa te angajezi la studioul nostru!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703