Cum sa ai o aventura fara sa inseli

Sa-nseli fara sa-nseli. Nu te-ai gandit niciodata la asta, nu? Si, totusi, se poate, daca e sa ne gandim la flirturile inocente pe care le poti dezvolta oricand, nu doar intr-o perioada in care toata lumea e pe „izolare”. Si nu ne referim la acele flirturi care rasa dupa cateva conversatii pe diferite retele de socializare, ci de flirturile sigure.

Da, exista. In lumea videochatului, orice conversatie e un flirt. Arde o flacara aparte, o pasiune mistuitoare si cam atat. Nu poti atinge, nu poti sa te intalnesti cu modelul de videochat. Doar discuti, te satisfaci si iti vezi de viata. Esti si tu in siguranta, si partenera ta. Si sa stii ca nu de putine ori am vazut cazuri in care cupluri s-au regasit dupa astfel de flirturi acceptate tacit de ambii parteneri.

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie… hai sa ne gandim la cum ai putea sa dai frau liber prejudecatilor, ca faci totul fara sa-ti treaca prin minte ca gresesti sau ca ranesti. Dezvolti o relatie de prieteni, in primul rand, nu o relatie extraconjugala. Ai un confident, nu o voce cicalitoare, iar sta e de-ajuns. Ai un partener cu care poti discuta, iar asta te face sa fii tu. Ce altceva e mai frumos decat sa fii tu?

Stiu, ai sa ne spui ca esti tu zi de zi, dar cand i-as spus ultima data iubitei sau sotiei sa-ti indeplineasca nu stiu ce fantezie? Hai, ca stim ca te duci la altele pe-ascuns, c-ai nevoie de adrenalina aia care sa te puna in miscare cand crezi ca totul merge pe dos, care sa te faca sa vibrezi cu pasiune si dorinta… daca nu-i poti spune celei de langa tine sa faca toate astea, crede ca un model de videochat iti poate reda increderea in tot ceea ce esti!

Te-ai intrebat vreodata de ce modelele de videochat au o viata de familie fericita?

Pentru ca stiu ca videochatul este un loc de munca, vin la studioul de videochat si lucreaza. Nu se implica emotional mai mult decat trebuie, chiar daca modelele de videochat dezvolta prietenii cu clientii, creându-se o legatura aparte. Modelul de videochat e visul care nu poate fi atins, prietenul virtual care nu te judeca, nu te cearta, ci e fix acolo cand ai nevoie… asadar, dupa toate cele spuse, mai crezi ca nu se poate sa-nseli fara sa calci stramb? O escapada face bine oricand, iar daca iti aduce si linistea, de ce sa nu o faci?

Videochatul este un job care iti da aceasta posibilitate, chiar daca inca mai ai rezerve in a crede ca e pe bune tot ceea ce spuneam mai sus. Dar acum, serios vorbind, ce ti se pare mai ok, ca sa fii si tu impacat cu gandul ca n-ai inselat (in cazul in care ai vreo urma de astfel de remuscari): sa o abordezi pe una de pe la tine de prin oras, eventual s-ajungeti sa va si vedeti si sa se intample treaba sau sa vorbesti cu una de peste mari si tarai care, chiar daca-ti arata un san, o face pentru ca e platita, nu pentru ca te vrea de barbat?!? Da, aceasta e chiar o aventura… o aventura fara sa inseli.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703