Cum sa alegi cel mai potrivit site de videochat

In cariera de model de videochat trebuie tinut cont si de platforma online pe care alegi sa performezi. In momentul de fata, pe piata, exista sute de site-uri de videochat, in timp ce altele noi sunt in constructie. Asa ca, nu e de mirare ca alegerea unui este dificila.

Cand te angajezi in cadrul unui studio de videochat iasi profesional, platforma pe care o sa prestezi va fi aleasa de catre un manager care se bazeaza pe experienta dobandita lucrand cu site-ul respectiv. Daca managementul este deschis la noutati, poti veni chiar tu cu initiativa si propuneri si-ti vei putea alege singura platforma pe care sa lucrezi.

Mai intai de toate, ar trebui sa stii pe ce tip de site crezi ca te-ai incadra sa lucrezi. Ai de ales intre doua tipuri, fremium sau premium.

Pe site-urile fremium te pot urmari sute de membri in acelasi timp. Aici ai parte si de un trafic mai mare datorita continutului gratuit, insa procentul de membri care platesc bine prestatiile este mai mare pe site-urile premium.

Pe site-urile premium, orice activitate erotica se desfasoara doar intre tine, modelul de videochat, si clientul din camera ta de chat privat.

Ai de ales intre aceste doua categorii, bazandu-te exclusiv pe limitele tale si personalitatea ta.

Modul prin care esti platita se face, de regula, prin cecuri, transferuri bancare ori diverse carduri pre-paid, cu care site-ul are contract. Mereu trebuie avut in vedere costurile pentru fiecare mod si timpul in care ajung banii la tine.

Procentul este un element important care decide cat incasezi tu si cat incaseaza site-ul pe care performezi. Fiecare site are procentul sau, insa tine cont ca el este cel care ofera platforma pe care sa lucrezi, publicitatea prin care obtii trafic si sustinerea in cazul in care apare orice problema.

Cele mai multe modele sunt tentate sa opteze pentru site-urile care ofera 60%, in detrimentul unora care ofera doar 30%. Retine faptul ca site-ul care ofera mai mult ar putea avea un trafic mai redus. Asadar, ai putea sa castigi mai mult la cel care ofera procent mai mic, dar are trafic mai mare.

Exista si site-uri care nu ofera procent, ci doar un pret raportat la minutele petrecute in privat. Sau unele ofera procentaje stabilite in functie de progresul modelului de videochat ori de regiunile din care provin membrii.

In industria de videochat, modelul de videochat este platit mai des decat angajatii unei firme obisnuite. Unele site-uri platesc la doua saptamani, unele saptamanal sau chiar in fiecare zi. Acesta este un aspect pe care il poti negocia si tu tinand cont de necesitatile personale.

Un alt factor de care poti tine cont atunci cand alegi site-ul de videochat este nisa pe care doresti sa o ataci. Daca esti fata si te hotarasti sa lucrezi singura, fara un partener, ai acces pe orice site de videochat.

Pe cele nisate, cum sunt cele pentru cupluri, lesbiene sau nud, trebuie sa cauti mai mult. Aceste categorii de site-uri pot avea trafic mai mic, concurenta mai redusa, iar membrii sunt mai interesati sa plateasca pentru spectacole private.

Un alt avantaj atunci cand esti in cautarea unui site de videochat este cunoasterea unei limbi straine.

Daca se intampla ca un site sa aiba trafic din partea barbatilor nemti, modelele care cunosc si vorbesc fluent germana au un avantaj. Acesta poate fi si un element care te poate exclude de pe astfel de site-uri. Asadar, investe in cateva cursuri de limbi straine, si poti castiga mai multi bani pe diferite site-uri.
Cele mai cautate limbi straine in domeniul videochat, pe langa engleza, sunt franceza, germana si olandeza. Cu siguranta il vei gasi pe cel potrivit pentru tine.

Restrictia de a performa pe mai multe platforme in acelasi timp este rar impusa, insa sunt si site-uri care refuza acest aspect de a fi simultan pe mai multe platforme. Asigura-te din start care sunt regulile fiecarui site in legatura cu acest aspect.

Ai nevoie de timp si de multa rabdare pentru a testa locurile in care te incadrezi cel mai bine. Incearca mai multe platforme pe perioade rezonabila pentru a-ti da seama de rezultate si de a concluziona ce ti se potriveste cel mai bine.

Unele site-uri de videochat au clienti de tipologii diferite cu care s-ar putea sa nu rezonezi. De exemplu, sunt site-uri care ofera show-uri ata gratuite cat si private, insa tu preferi doar private. De asemenea, exista clienti care doresc doar porno hardcore in chat-ul gratuit si se vor perinda prin camera ta doar pentru a te compara cu alte modele.

Pe de alta parte, exista si site-uri cu chat free unde clientii vad doar poza ta si un mic text. De obicei, acesti clienti sunt mai politicosi si trebuie depus mai mult efort in a-i atrage.

Interfata site-ului de videochat este un alt aspect de care sa tii cont. Trebuie avut in vedere daca este usor de utilizat, daca are multe caracteristici care trebuie asimilate si invatate, daca functioneaza corect toate butoanele si nu se blocheaza.

Rezumand aceste articole, ideea este ca trebuie sa te simti confortabil pe site-ul pe care lucrezi, sa fii o companie placuta cat timp esti online, astfel incat cleintii sa fie multumiti.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703