Cum sa comunici prin limbajul trupului ca model de videochat

Am ajuns in ziua in care gesturile corporale sunt aptitudini must have pentru orice persoana, indiferent de activitatea zilnica profesionala pe care o presteaza. Atat in viata personala cat si in viata profesionala, sa stii sa iti folosesti asa cum trebuie limbajul corpului este o abilitate pe care multi ar trebui sa o practice dar pe care putini o cunosc.

Atunci cand vorbesti prin limbajul corpului este de fapt o alta forma de comunicare cu persoanele din jurul tau si este o aptitudine foarte importanta mai ales daca lucrezi ca si model de videochat intr-un studio. In cazul in care te face fericita alegerea sa te angajezi intr-un studio profesional atat din tara cat si din strainatate ca si model de videochat, cu siguranta ca o sa iti fie pus la dispozitie un trainer care o sa te invete cum sa iti folosesti cel mai bine limbajul corpului pentru a comunica pasional cu persoanele care iti intra pe camera ta de chat.

Ideal este pentru oricine sa invete sa isi foloseasca trupul prin gesturi si astfel sa nu isi mai tradeze comportamentul in fata celorlalte persoane din jur. Acest lucru nu este valabil doar pentru modelele de videochat ci chiar in general pentru orice persoana.

Mai exact ce semnifica limbajul trupului?!

Limbajul trupului semnifica de fapt toate gesturile corporale pe care le faci zi de zi in comportamentul tau cu celelalte persoane din jur. Limbajul corpului este de fapt un limbaj nonverbal care in combinatie cu cel verbal si mai ales in meseria de model de videochat te poate ajuta sa castigi multi banuti daca stii cum sa le folosesti pe amandoua simultan. De fapt, atunci cand vorbesti cu trupul tau poti da impresia celorlalti participanti la discutii ca esti disponibila sau nedisponibila in functie de ceea ce iti doresti sa arati doar folosindu-ti limbajul trupului. Bineinteles ca atunci cand esti model de videochat cel mai important este sa iti folosesti limbajul verbal insa daca stii cum sa iti folosesti si limbajul trupului, cu siguranta ca o sa ai foarte multe de castigat.

Cum sa iti folosesti cel mai bine limbajul corpului atunci cand esti model de videochat

In general, o persoana cand intra pe camera de chat a unui model, isi doreste sa poarte o conversatie utila cu acesta. Astfel, se discuta despre anumite hobby-uri, despre anumite pasiuni, despre lucruri comune si banale sau despre lucruri inteligente dar la un moment dat inevitabil o sa se ajunga si la discutii erotice. Ei bine, acesta este cel mai prielnic moment in care tu ca si model de videochat poti sa iti exersezi limbajul trupului pe interlocutorul tau.

Trebuie mentionat faptul ca limbajul corpului se poate aprofunda atat daca faci videochat adult cat si non adult. Semnele corporale te vor ajuta cu siguranta in discutiile pe care le ai cu partenerul tau de chat mai ales daca acestea sunt erotice. Totusi, trebuie sa fii foarte atenta ca atunci cand vorbesti cu ajutorul corpului tau in fata partenerului de chat, sa pari cat mai dezinvolta dar nu pana la extreme, sa pari naturala si cat mai deschisa la discutii, nedand astfel impresia ca te prefaci in fata camerei.

Trainerii de la VixenStudio, cel mai important studio de videochat din Moldova iti redau mai jos cateva trucuri pentru ca tu sa inveti rapid sa iti folosesti mai bine limbajul corpului.

Uimirea, dorinta, fericirea, tristetea, mahnirea, surprinderea, nervozitatea, frica si confuzia sunt cele mai bune expresii faciale cu ajutorul carora tu poti sa folosesti un limbaj corporal cu partenerul tau de chat. De fapt, asta este si cea mai simpla metoda prin care un model de videochat poate sa comunice cu ajutorul trupului cu interlocutorul sau. Toate aceste expresii faciale pot fi folosite cu ajutorul zambetului, prin pastrarea ochilor mai putin deschisi sau deschisi mai larg, aratand-ui astfel partenerului ca esti foarte curioasa de ceea ce el spune, ii poti face cu ochiul sau iti poti musca finut buza de jos. Partenerul tau cu siguranta ca o sa inteleaga subtil toate aceste gesturi.

Gesturile pe care le faci in fata interlocutorului tau sunt aspecte primordiale care iti pot aduce bani in plus in contul tau bancar. Astfel, poti comunica prin intermediul bratelor si ale picioarelor cu acesta si sa exprimi in fata lui timiditatea sau anxietatea. Un truc mic dar de efect este sa iti tii picioarele cat mai inchise, bratele cat mai apropiate si sa fii cat mai retrasa de subiectul tau. De asemenea, cu ajutorul degetelor iti poti mangaia parul subtil. Poti sa stai cu picioarele departate si astfel sa ii exprimi acestuia dorinta sau pur si simplu sa stai picior peste picior si sa ii arati interlocutorului tau ca esti o persoana serioasa si dispusa sa participi la conversatii lungi si inteligente.

Privirea este totusi punctul cheie!

Cu ajutorul ochilor poti comunica foarte bine prin limbajul trupului. Un truc pe care il folosesc toate modelele de videochat profesioniste este ca achizitioneaza picaturi de ochi de la farmacie care le ajuta sa li se dilate pupilele. Cu acest truc poti filtra mai bine cu admiratorul tau sau poti arata ca esti destul de agitata in preajma lui. Poti sa iti cumperi chiar si lentile de contact daca vrei ca efectul sa fie mai puternic. Orice ai face cu ochii este foarte important sa pastrezi tot timpul contactul vizual.

Si prin intermediul posturii poti activa limbajul trupului!

Un model de videochat care vrea sa fie unic trebuie sa fie cat mai natural posibil. Astfel este recomandat sa stai cat mai mult timp cu mainile in sold si sa iti evidentiezi cat mai bine formele corpului. Daca afisezi in fata interlocutorului tau o postura cat mai naturala si mai relaxata pot sa ii arati acestuia ca te simti bine in preajma lui iar daca stai mai incordata exprimi timiditatea.

In concluzie, cu ajutorul acestor trucuri de mai sus cu siguranta ca poti comunica prin limbajul trupului mult mai bine decat prin limbajul verbal cu fanii tai de pe camera ta personala de chat. Iar daca iti poti folosi toate aceste aptitudini atunci cand esti model de videochat, cu siguranta ca vei avea castiguri financiare mult mai mari spre deosebire de celelalte modele de videochat care nu isi folosesc gesturile trupului pentru a comunica cu fanii lor.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703