Cum să faci bani din emoții

Vedem în ultimii ani cum mediul online a luat o amploare neașteptată. Azi, ușor pentru „bătrâni”, ar zice puștii, Facebook a însemnat pentru noi adevărata revoluție digitală după Hi5 pe care cu nostalgie ni-l amintim. Rapid, Facebook a cucerit milioane de adepți, goana după a arăta ce facem, de a vedea alții ceea ce facem, arătând oarecum și dorința ascunsă pe care noi, ca indivizi, o avem- aceea de a fi vedere chiar și în cerc restrând. Au urmat alte rețele de socializare, Instagram-ul fiind în top. Dar dacă ți-aș spune că există posibilitatea ca din trăirile pe care le ai nu să influențezi, ci să câștigi bani serioși, m-ai crede?

            Ei, bine, domeniul videochat a evoluat de la disperarea celor care de-abia așteptau să vadă un sân dezgolit sau cine știe și ce alte ipostaze pe care unii le vedeau doar în filmele XXX, la care priveau pe furiș încă din tinerețe, la nevoia de a comunica. Ați fi surprinși, însă mediul online a și distrus puterea de comunicare pe care generațiile mai mari o aveau natural.

Acum, parcă ne e teamă să deschidem gura și părem dezgoliți în fața cuiva mai ales străin. Ne imaginăm că e mai ușor în spatele tastelor și ajungem să credem că e mai bine să nu ne mai vedem unii cu alții doar pentru că nu vom ști ce să ne spunem.

Și-atunci, mai exact, cum putem face bani din emoții?

Surprinzător sau nu, online ne însingurează. Sunt tot mai mulți oameni care caută să se confeseze cuiva străin, de preferat, căci știm și noi că un prieten e atașat și e întotdeauna subiectiv. În ultimii ani, videochatul non-adult a atras tot mai mulți adepți. Modelele de videochat iasi nonadult caută să experimenteze emoțiile celui care se confesează.

Modelele de videochat ascultă și își îndrumă prietenul virtual asemenea unor psihologi care nu fac altceva decât să vă asculte și să tragă concluziile. Și-apoi, de ce nu ai folosi în sens pozitiv timpul pe care îl petreci oricum în mediul online? De ce nu ai face bani din emoțiile altora, experimentând propriile emoții la nivel de artă a conversației?

Ce ar trebui să știi și cum ar trebui să fii?

Te-ai uitat sigur la tot felul de emisiuni la care, pe canapeaua roșie sau de oricare altă culoare, nu stăteau doar vedete, ci și oameni simpli, oameni care plângeau de mama focului după o tragedie sau o despărțire. Joacă rolul moderatorului la noi, la studioul de videochat, și imaginează-te că ești la acea emisiune la care te gândeai cum de ajung acei oameni acolo?

Evident, regie sau nu, cazuri sunt des întâlnite peste tot în lume, așa că de ce să câștige televiziunea, când poți fi tu cea care să câștige? Cum ar trebui să fii tu? Deschisă, ambițioasă, un bun ascultător, un om blând, în fața căruia să simți că te poți deschide cu încredere. Prefă-te interesat, fii în asentiment cu cel care vede în tine un prieten, consolează-l și ai să vezi că nu-i vei face doar lui un bine, ci chiar și ție… evident, ne referim la bani. Sună tentant, nu? Hai!

1 comentariu la “Cum să faci bani din emoții”

  • Mona R
    13/01/2020 at 1:27 pm

    Buna, sunt pe aceasta pagina pentru a ma convinge daca vixenstudio , ofera mai nou locuri de munca in Suceava.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703