[UPDATE 2020] Cum să faci un profil grozav!

Update 2020: Pentru a fi model de videochat profesionist trebuie sa muncesti. Astfel, pe langa faptul ca trebuie sa fii frumoasa, mereu ingrijita, sexy, inteligenta si senzuala, clientilor tai trebuie sa le arati mereu ca poti oferi cate ceva nou in fiecare zi. Acest lucru este primordial daca iti doresti sa fii accesata de cat mai multi barbati noi dar sa ii faci sa se reintoarca la tine si pe barbatii pe care deja ii cunosti.

Aici isi intra in rol profilul tau care necesita updatare nu chiar zilnic dar macar la doua – trei zile. Tu singura iti faci propriul tau profil deoarece tu singura stii cum sa iti atragi vechii clienti sa ramana mereu cu tine dar si clientii noi care vor dori sa te cunoasca dupa ce iti vor viziona pagina de profil pe care le-o pui la dispozitie.

In momentul in care discutam despre propriul profil al fiecarui model de videochat in parte, cu siguranta ca toate paginile sunt diferite, fiecare dintre ele incercand sa isi puna in valoare atuurile fizice pe care are. Astfel, ne referim la schimbarea pozei de profil de cate ori este posibil si sa nu uitam ca fotografia de profil este primordiala deoarece ea intra prima in contact cu clientii. Poza trebuie sa fie una senzuala insa un sfat de la profesionisti este sa nu arati chiar tot din prima poza si sa pastrezi o doza de mister astfel incat sa lasi loc de imaginatie fiecarui client in parte.

Videoclipurile sunt si ele foarte importante cand vorbim despre jobul de model de videochat. Poti face videoclipuri scurte imbracata in diferite costumatii sexy care intruchipeaza diferite meserii. Spre exemplu, se stie ca barbatii au fantezii cu femeile imbracate in asistente, in frizerite, in organe de politie etc asa ca iti poti achizitiona dintr-un sex shop astfel de costumatii. De asemenea, pentru pastrarea identitatii poti apela la un costum de carnaval care include o masca sexy si astfel sa aplici o doza de mister videoclipului tau propriu, in care le arati clientilor ca faci ce vrei in camera ta dar ii si indemni sa iti calce pragul pentru a va distra impreuna.

–––-

În calitate de gazdă înconjurata de mii de membri din toata lumea, trebuie să iti faceți un profil clar. Desigur o sa observi ca acest lucru vă va garanta mai mulți vizitatori și, cel mai important, mai mulți bani!
Este întotdeauna bine să ajungeți la utilizatorii existenți care v-au vorbit în prealabil, dar nu uitați ca trebuie să vă adresați și utilizatorilor noi! – Mențineți conținutul profilului dvs. Proaspăt (adaugati poze, filmulete) și actualizați-l în mod regulat, astfel încât clienții să se reîntoarcă pentru mai mult!

Acest lucru este vital ca model de videochat iasi, pentru a te distinge de celelalte modele de videochat , prin actualizarea in mod regulat a profilului tau de model ,deoarece trebuie sa oferi in permanenta membrilor un motiv sa revina in camera voastra de chat.

Imaginile sunt importante! În mod evident, clienții vor gravita mai mult spre acele fete care au fotografii pe profilurile lor decât cele care nu au! In mod regulat trebuie să arătați oamenilor că vă interesează să depuneți eforturi pentru a le atrage atentia  să vorbească cu voi pe webcam! De asemenea, poti adăuga teasere video pentru a oferi clienților o mică previzualizare a ceea ce arătați în cazul unui privat – adăugați cât mai multe doriți și scoate in evidenta ce ai mai frumos!

Există multe lucruri pe care le puteți face cu profilul vostru pentru a ajuta potentialii clienti să interacționeze cu acesta, chiar și atunci când nu sunteți conectata. Fetele noastre cele mai populare își actualizează Daily Diaries săptămânal, cu povești, pentru ca utilizatorii să se dorească să se conecteze cu ele, pentruca  unii o iau ca pe odistracție personală pentru a-și împărtăși fanteziile în continuare.

Veți afla în curând dacă profilul tau. are efectul dorit, deoarece clienții tai vor comenta fotografiile, înregistrările jurnalului, videoclipurile și feedbackul lăsat de alți clienți mulțumiți! În calitate de model de videochat, doresti ca atat clientii obisnuiti cat si cei noi, să iti revină in camera de chat  pentru mai mult – astfel încât să puneți o mulțime de gândire și efort în modul în care vă prezentați personajul online! Asigura-te ca discutiile tale  sunt clare pentru membrii din camera de chat. – acest lucru este valabil și pentru membrii din cadrul serviciilor pentru adulți si non-adult.Spunând membrilor ce e mai bun la voi pentru ai intriga sa-si doreasca sa afle cat mai multe despre tine si sa-ti faca privaturi, – ceea ce înseamnă că faci bani!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703